Demirtaş İzmirlilere seslendi: Her evden 1 oy Yeşil Sol'a verin

Demirtaş İzmirlilere seslendi: Her evden 1 oy Yeşil Sol'a verin

Türkiye'nin kaderinin belirleneceği kritik seçimlere 6 gün kalırken siyasi liderler il il seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçimlere ilişkin sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Silivri'de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yeşil ve Sol Parti’nin cuma günü miting gerçekleştireceği İzmir’e seslendi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili vuran depremler nedeniyle yeni önlemler altında yürütülen seçimlere 6 gün kaldı. Bu seçimde, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyeleri belirlenecek.

Pusuladaki sıralamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan seçimde yarışacak

Edirne F Tipi Cezaevi'nde 7 yıldır utuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yeşil ve Sol Parti’nin cuma günü miting gerçekleştireceği İzmir’e seslendi.

"İzmir halkına selamla, hepimiz değişim için çalışıyoruz. Demokrasi özgürlük barış için uğraşıyoruz. Elbette ilk turda bitecek bu iş" diyen Demirtaş, "Siz de her evden 1 oy Yeşil ve Sol Parti’ye verin. Mecliste de demokrasi güçlensin. Özgür yarınlarda görüşeceğiz İzmir, hasretle, sevgiyle" diye yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN