Dev yılanlar istilaya başladı! Koridora çıkar çıkmaz çığlığı bastı... Uzmanlar uyardı, bu canlıyı görür görmez kaçın!

Dev yılanlar istilaya başladı! Koridora çıkar çıkmaz çığlığı bastı...  Uzmanlar uyardı, bu canlıyı görür görmez kaçın!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Son paylaşılan görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dev yılanlar istilaya başladı! Genç kadın koridora çıkar çıkmaz çığlığı bastı. Tam 2.5 metre oyunda! Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Bu canlıyı görür görmez kaçın!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Özlellikle artan sıcaklıklar yılanların yayılmasına neden olurken paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Dev yılanlar istilaya başladı! Genç kadın koridora çıkar çıkmaz çığlığı bastı. Uzmanlar bölge halkını uyardı. Bu canlıyı görür görmez kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Avustralya'dan paylaşılan son görüntüler ise tüm dünyayı ağaya kaldırdı. Dev yılanlar istilaya başladı.

DEV YILANLAR İSTİLAYA BAŞLADI!

Avustralya'nın Queensland kentinde yaşayan karı koca evlerine giren davetsi misafir ile hayatının şokunu yaşadı. Genç kadın evin koridorunda 2,5 metre uzunluğunda bir dev piton ile karşılaştı. Manzara karşısında şoke olan kadın çığlıklar içerisinde bağırırken “Burası artık onun evi” ifadelerini kullandı.

ghghhg-35.jpg

GÖRDÜĞÜ GİBİ ÇIĞLIĞI BASTI

Karısının çığlık sesini duyan adam hemen eşinin yanına koştu. Gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamayan genç adam hemen yerel yılan avcısı Jeremy's Reptile Relocations Townsville'den Jeremy De Haan'ı aradı. Eve gelen yılan avcısı pitonun çatıdan içeri girdiğini söyledi.

gfgfgf-2023-06-11t133521-506.jpg

UZMANLAR UYARDI: GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KAÇIN

Bu pitonlar zehirli değildir ve bunun yerine avını daraltarak öldürür. Pusuya düşerek avlanırlar ve kemirgenler, kuşlar ve sıçanlar gibi diğer hayvanların vücut ısısını izlemek için alt çenelerindeki ısıya duyarlı organları kullanırlar. Uzmanlar havaların ısınmasıyla bu tür vakaların daha da artabileceğini söyledi ve bölgedeki vatandaşları uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN