DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: Bizim iddiamız sadece aday değil

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: Bizim iddiamız sadece aday değil

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Antalya'nın Manavgat ilçesinde esnafı ziyaret etti. Uysal, "Bizim iddiamız sadece aday değil, adayla beraber bu yükü taşıyacak milletin, milli güvenlikten teröre, ekonomiden eğitime pek çok politika sahasında riski yönetecek, geleceğini şekillendirecek, kadro derinliğine sahip bir kadro portresini de milletimizle buluşturmaktır" dedi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Antalya'daki programları kapsamında Manavgat'a gitti. Uysal, partisinin ilçe binasında partililerle buluştu. 6'lı masanın partilerinin ev sahipliğinde 28 Kasım'da bir araya geleceğini hatırlatan Uysal, "28 Şubat'ta açıkladığımız güçlendirilmiş parlamenter sistem teklifimizi, Anayasa boyutuyla hangi maddelerinde düzenlemeler yapacağımız çalışmayı da farklı bir programla inşallah kamuoyuyla paylaşacağız." diye konuştu.

BİZİM İDDİAMIZ SADECE ADAY DEĞİL

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönündeki soru üzerine Uysal, bunun bir zamanlama ve strateji meselesi olduğunu belirtti. Uysal, "Seçim takvimi açıklandığı zamanla beraber bu aday meselesi de Türkiye'de büyük bir mutabakatla kamuoyuyla paylaşılır düşüncesindeyim. Bizim iddiamız sadece aday değil, adayla beraber bu yükü taşıyacak milletin, milli güvenlikten teröre, ekonomiden eğitime pek çok politika sahasında riski yönetecek, geleceğini şekillendirecek, kadro derinliğine sahip bir kadro portresini de milletimizle buluşturmaktır." diye konuştu.

dp.jpg

6'LI MASANIN GENİŞLEMESİ GÜNDEMİMİZDE YOK

Uysal, son yapılan toplantıda kamuoyuna açıklandığı gibi 6'lı masanın genişlemesinin gündemlerinde olmadığını da sözlerine ekledi. Daha sonra Atatürk Caddesi ve İbrahim Sözen Caddesi ile cumartesi pazarında esnafı ziyaret eden Uysal, vatandaşlarla sohbet etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN