Ekmek zammı Ocak söndürecek! Artık ekmeğin tanesi o fiyattan satılacak

Ekmek zammı Ocak söndürecek! Artık ekmeğin tanesi o fiyattan satılacak

Zam yağmuru gelmeye devam ediyor. Ekmeğe yapılacak zam oranı resmen netleşti. Ekmek Tüketiciler Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’dan açıklama geldi. Ekmek o fiyattan satılacak

Yüksek gıda fiyatlarından dolayı enflasyonla mücadele eden vatandaşa bir kötü haber daha geldi. Gıda ürünlerine bir zam haberi geldi. Temel tüketim gıdası ekmeğe zam geliyor. İstanbul’da 6 liradan satılan ekmek artık fiyatta fırınlarda yerini alacak
img-2322.jpeg

EKMEK ZAMMINI DUYAN İSYAN ETTİ

Seçimden sonra başlayan zamlar vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Ekmek ne kadar olacak? Diye merak edenlere kötü haber geldi. Una gelen zam ekmeğe de yansıyor. İstanbul’da 6 liradan satılan ekmek zamlanıyor. Kolivar’dan net rakam geldi.

İSTANBUL’DA EKMEK ZAM YOLDA

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’a göre, maliyetin altından kalkabilmesi için bir ekmeğin 10 TL olması şart. Buna ilişkin Kolivar ‘’Bir çuval un 345 lirayla 355 TL arasında değişiyor. Destek kalkınca un fiyatları 645 liradan başlıyor. Ekmek 10 liradan aşağı kesinlikle kurtarmaz. Günlük 300 çuval işleyen bir fırının maliyeti 90 bin TL arttı’’ dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN