Erbakan, CHP'ye yüklendi: Sizin yüzünüzden büyükşehir denince akla çöp, çamur, çukur geliyor

Erbakan, CHP'ye yüklendi: Sizin yüzünüzden büyükşehir denince akla çöp, çamur, çukur geliyor

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan; artık büyükşehir denilince akla çöp, çamur, çukur geldiğini öne sürerek CHP’ye yüklendi. Erbakan, "İşte sizin yönetiminiz bu kadar, bunların hiçbirinden millete hayır gelmez" ifadelerini kullandı.

Kayseri'de, Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenen il kongresinde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan; ana muhalefet partisi CHP’ye yüklendi. Erbakan, "İktidarda değilsin ama 1989’da Ankara, İstanbul başta olmak üzere bütün belediyeleri CHP olarak sen aldın. Ne yaptın? Eline, yüzüne bulaştırdın" diye konuştu.

'ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDIN'

Erbakan'ın konuşması şu şekilde:

"28 Şubat’ın ateşli savunucusu, İstanbul Sözleşmesi’nin hayranı, Ayasofya’nın cami olmasına üzülen, parti içinde LGBT Komisyonu kuran, İstanbul Büyükşehir Belediyesini borca ve faize batıran CHP. Ulaşıma zam yapıyorsun, suya zam yapıyorsun. Borçları alıyorsun, bu borcun faizini de İstanbul halkının aldığı hizmetlere zam yaparak halkın sırtından çıkartıyorsun. ’Efendim biz CHP olarak 50 seneden beri iktidarda değiliz, bu faturalardan biz sorumlu değiliz’. Evet 50 seneden beri merkezi iktidarda değilsin ama 1989’da Ankara, İstanbul başta olmak üzere bütün belediyeleri CHP olarak sen aldın. Ne yaptın? Eline, yüzüne bulaştırdın. CHP’li belediyeler yüzünden ’büyükşehir’ denilince akla üç şey gelmeye başladı; çöp, çamur, çukur. İşte sizin yönetiminiz bu kadar, bunların hiçbirinden millete hayır gelmez."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN