Esra Erol'da şok hareket! Sinirlenen kadın kameraya gösterip el hareketi çekti, kadından çok Esra Erol utandı

Esra Erol'da şok hareket! Sinirlenen kadın kameraya gösterip el hareketi çekti, kadından çok Esra Erol utandı

ATV’nin reyting rekortmeni Esra Erol’da programında görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Sinirlenen kadının kameraya bakarak el hareketi çekmesi izleyicilerin tepkisine neden oldu! Hareketi yapan kadından çok Esra Erol utandı. İşte olayın detayları…

Uzun zamandır ATV ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak kameralara yansıyan görüntüler ise görenleri resmen şaşkına çevirdi. Kaybolan yeğenini bulmak için Esra Erol’da programına başvuran bir konuk, canlı yayın esnasında sinirlenip el hareketi çekti. Bu anlar kameralara yansırken sosyal medyada viral oldu. İşte detaylar…

ESRA EROL’DA ŞOK EDEN OLAY

Ümmiye Güzel isimli vatandaş, yeğeni Zeynep Güzel’i bulmak için Esra Erol’da programına başvurdu. Yeğeninin psikolojik sorunları olduğunu iddia eden kadın, yeğeninin Murat Zurnacı isimli biri tarafından kaçırıldığını ifade etti.

yeni-proje-1-007.jpg

Canlı yayın esnasında Murat Zurnacı ve Zeynep Güzel'e ulaşan Erol'un ekibi ikiliyi telefon bağlantısıyla yayına alınca stüdyoda gergin dakikalar yaşandı.

Ümmiye Güzel, yeğeni Zeynel ile konuşurken sinir krizi geçirdi ve bir anda canlı yayın esnasında kameralara dönerek el hareketi yaptı. Esra Erol’da dahil olmak üzere tüm stüdyo ne olduğunu anlayamadı. Kadının o hareketinden sonra Esra Erol tüm izleyicilerden özür diledi.

ESRA EROL ÇOK UTANDI

Programın sunucusu Esra Erol, "Bundan dolayı çok derin bir üzüntü ve sıkıntı içerisindeyim, programımda olmuş olması sebebiyle. Ben Ümmiye Teyze adına hepinizde çok ama çok özür diliyorum. Hiç yaşanmamış olmasının samimiyetle dilerdim” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN