Esra Erol’da şok kaçış! Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi! Tüm detaylar canlı yayında ortaya çıktı

Esra Erol’da şok kaçış! Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi! Tüm detaylar canlı yayında ortaya çıktı

Esra Erol ilginç olayları tanıklık etmeye devam ediyor. Programı Ankara'dan katılan Bayram Bey'in anlattıkları gündeme bomba gibi düştü. Gülizar Küçüközdemir ile 7 yıllık bir evliliği olan Bayram anlattıkları ile herkesi şaşırttı. Eşinin her fırsatta evden kaçtığını belirten Bayram Bey, bu kez eşinin kızı, sultan papağanı, iki muhabbet kuşu ve tencerelerini alarak evden kaçtığını söyledi. İşte Esra Erol'un bugünkü bölümünde yaşananlar…

Esra Erol'un bugünkü bölümünde yaşananlar Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Ankara'dan programa katılan Bayram Bey 7 yıllık evliliği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eşi Gülizar Küçüközdemir'in 7 yaşındaki kızı, sultan papağanı, iki muhabbet kuşu ve tencerelerini alarak evden kaçtığını söyleyen Bayram Bey anlattıkları ile herkesi şaşırttı. İşte Esra Erol'un bugünkü bölümünde yaşananlar…


CANLI YAYINDA ŞOK AÇIKLAMA


Esra Erol, her gün farklı bir olay ile gündeme gelirken bu kez de Ankara'dan programa katılan Bayram Bey'in anlattıkları çok konuşulmaya devam ediyor. Eşi Gülizar'ın evden 3 kaçışı olduğunu aktaran Bayram Bey, Kaçış hikayesi hakkındaki detayları da tek tek açıkladı. 7 yıllık evlilikten üç çocuğu olduğunu belirten Bayram Bey, eşinin ilk kez 2017 yılında evden kaçtığını söyledi. 7 ay boyunca eve dönmeyen Gülizar'la barıştıklarını belirten Bayram, yeniden bir araya geldiklerini vurguladı.

esra-erol-gulizar.jpg


3 kez evden kaçan Gülizar'ın son kaçışı ise yok artık dedirtti. Bayram Bey’in anlattıklarıyla şok olan herkes olayın detaylarını Araştırmaya devam ediyor. Gülizar'ın bu kez evden kaçarken yanına kızını, sultan papağanını, 2 adet muhabbet kuşunu ve tencerelerini aldığı söylendi. Kendisi İşte olduğu sırada Gülizar'ın evden ayrıldığını dile getiren Bayram Bey, öğle arasında eşini aradığını ancak telefonun kapalı olduğunu ve bir türlü ulaşamadığını aktardı.

Evini sürekli terk eden Gülizar’ın ilk kaçtığı zamandan beri yeniden kaçacak kaygısı yaşadığını belirten Bayram Bey, bu durumun beklediği bir şey olduğuna söyledi. Bayram Bey'in açıklamaları üzerine Esra Erol'da şaşkınlığını gizleyemezken Gülizar'ın tüm bu olaylara ne yanıt vereceği ise merak ediliyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN