Et fiyatlarında rakamlar sil baştan değişti! Hem indirim hem zam yapıldı! İşte güncel et fiyatları…

Et fiyatlarında rakamlar sil baştan değişti! Hem indirim hem zam yapıldı! İşte güncel et fiyatları…

Son günlerin en çok tartışılan konusu et fiyatları olurken geçtiğimiz günlerde fiyatları 25 TL birden zam yapıldı. Yapılan artışların üzerine yeni bir güncelleme yapılırken dana karkas kesim fiyatının 4 TL düştüğü duyuruldu. Dana karkas fiyatı düşerken kuzu karkas fiyatına da zam yapıldı. İşte güncel et fiyatları…

Tarım ve Orman Bakanlığı et fiyatlarını el atarken fiyatlardaki dalgalanmalar da hız kesmeden devam ediyor. Bakanlık tarafından besicilik ve kasaplık hayvan ithalatı yapılırken son 3 haftadır et fiyatlarına yapılan zamlarda durdurulamıyor. Yeni haftaya yükselişle başlayan et fiyatları haftayı düşüşle tamamladı. Dana karkas fiyatına indirim yapılırken kuzu karkas fiyatı ise yükselmeye devam ediyor. İşte güncel et fiyatları…

HAFTALIK KESİM FİYATLARI BELLİ OLDU

Ulusal Kırmızı Et Konseyi tarafından yapılan açıklama kapsamında 30 Mart 2023 tarihli kombinalar ve kesimhanelerden alınan haftalık yağsız dana ve yağsız kuzu fiyatları belli oldu. Alınan veriler kapsamında dana karkas kesim fiyatı son bir hafta içerisinde 4,26 TL düşüş gösterirken kuzu karkas kesim fiyatı ise 8,06 TL artış gösterdi.

ithal-et.jpg

GÜNCEL ET FİYATLARI BELLİ OLDU

UKON, güncel et fiyatlarını yayınlamaya devam ediyor. Kurum tarafından yayınlanan fiyatlar kapsamında geçtiğimiz hafta 202,95 TL olan dana yağsız kesim fiyatının bu hafta 198,69 TL'ye düştüğü belirtildi. Geçtiğimiz hafta listelerde 182,35 TL'den satışa sunulan kuzu karkas kesim fiyatının ise bu hafta 190,41'ye yükseldiği görüldü. Bu kapsamda yayınlanan veriler ile birlikte güncel et fiyatları şu şekildedir:

  • Ege Bölgesi: 201 TL/Kg
  • Akdeniz Bölgesi: 199,30 TL/Kg
  • Marmara Bölgesi: 201,25 TL/Kg
  • İç Anadolu Bölgesi: 195,70 TL/Kg
  • Doğu Anadolu Bölgesi: 199,50 TL/Kg
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi: 193,30 TL/Kg
  • Karadeniz Bölgesi: 200,80 TL/Kg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN