Fiyatlar arttı hırsızlıklar patladı! Fiyatı artık altınla yarışıyor... Herkes başında nöbet tutsun

Fiyatlar arttı hırsızlıklar patladı! Fiyatı artık altınla yarışıyor... Herkes başında nöbet tutsun

Artan hayat pahalılığımın en çok etki ettiği o alanda fiyatlar artmaya devam ederken hırsızlıklar resmen patladı. Her geçen gün artan fiyat artık altınla yarışır hale geldi. İşte konuya ilişkin detaylar...

Hem rekolte kaybından hem dünyayı etkileyen ekonomik krizden hem de küresel ısınmanın etkilerinden dolayı zeytin hasatları dünya genelinde zor zamanlardan geçiyor. Bu durum ise en çok zeytinyağı fiyatlarını etkiliyor. Bu kapsamda zeytin ve zeytinyağı fiyatları hırsızlıkların da patlamasına yol açıyor.

İspanya ve İtalya'da düşük zeytin rekoltesinin, zeytin ve zeytinyağı fiyatlarını artırdığı ve bu durumun hırsızlık olaylarına yol açtığı bildiriliyor. Balıkesir'in Edremit ilçesindeki son olayda, jandarma ekipleri zeytin hırsızlarını suçüstü yakaladı ve şüpheliler tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

yeni-proje-001.jpg

Gazicelal Mahallesi, Emenler mevkiinde gerçekleşen olayda, Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı devriye ekipleri, önleyici kolluk devriyesi sırasında E.B., A.B., G.D., G.B. ve N.T. isimli şüphelileri çetin tarlasında zeytin çalarken suçüstü yakaladı.

Şüphelilerden E.B., G.B. ve N.T. isimli kişiler, sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Burhaniye Kapalı Cezaevine teslim edildi. Diğer şüphelilere ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN