Halkbank'tan derin bir nefes aldıran müjde! Kredi notunuza bakmadan verecek, kredi notu düşük olanlar da faydalanacak

Halkbank'tan derin bir nefes aldıran müjde! Kredi notunuza bakmadan verecek, kredi notu düşük olanlar da faydalanacak

Son zamanlarda bankalar tarafından duyurulan kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Kredi notu düşük olduğu için sürekli olarak banka kapısında çevrilen müşterilere müjdeli kampanya geldi. Kredi notu düşük olan müşterilerin de faydalanacağı kredi kampanyası Halkbank tarafından duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Kredi Notu Önemsenmeden Düşük Faizli Kredi İmkanı!

Halkbank tarafından başlatılan kampanya ile birlikte kredi notu düşük olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Yeni duyurulan kampanya ile birlikte kredi notları düşük olan müşterilere de düşük faizli nakit desteği verilecek. Halkbank tarafından resmi internet sitesinde paylaşılan kampanya ile birlikte başvuru yaparak faydalanabilirsiniz.

Kredi ihtiyacı olan vatandaşların normal şartlarda kredi puanına göre kredi imkanı verilir. Kredi notu düşük olan vatandaşlar ise genellikle bankanın kapısından geri çevrilir. Özel bankalar ve kamu bankaları tarafından şans tanınmayan düşük kredi puanı olan müşterilere Halkbank kucak açtı. Kredi notunu önemsemeyerek düşük faiz kampanyasından tüm müşterilerin faydalanabileceğini duyuran Halkbank kısa sürede büyük ilgi gördü.

kobilere-yeni-kredi-imkani.jpg

Düşük Faiz, Yüksek Vade İmkanı!

Halkbank tarafından başlatılan kredi notunu önemsemeyen düşük faizli kredi ile birlikte başvuru yapan müşterilerine 50 bin TL'ye kadar düşük faizli kredi imkanı sağlıyor. Destekten faydalanabilmek adına başvuru gerçekleştirmeniz gerekiyor. Hızlı ve kolay krediyi vatandaşa sunan Halkbank kampanyayı resmi hesabı üzerinden duyurdu. Düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanlarıyla kredi notuna bakılmaksızın kredi kampanyası başladı.

Başvurular için detayları paylaşan Halkbank kapısına gelen müşteriyi düşük kredi notu için geri çevirmeyeceğini belirtti. 50 bin TL'ye kadar düşük faiz imkanı veren Halkbank 36 aya varan vade imkanlarını da müşteriye sunuyor. Borcunuz olsa bile Halkbank'tan kredi çekmek için önünüzde hiçbir engel bulunmuyor.

uc-banka-duyuru-yapti-uygun-faiz-oranlari-ile-kredi-donemi-basliyor-1280x720.jpg

Başvuru Nasıl Yapılır?

Halkbank tarafından duyurulan ihtiyaç kredisi ile birlikte müşterilere düşük faizli ve yüksek vade imkanlarıyla fırsat sunuyor. Başvuru şartların yerine getirilmesiyle birlikte kredi imkanından herkes faydalanabilecek. 36 aya varan vade imkanlarıyla birlikte yüksek krediler alarak 24 aya varan vade imkanlarından da faydalanabilirsiniz. Ekonomik olarak sıkıntı yaşayan vatandaşlara kucak açan Halkbank mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru dolduran müşterilere düşük faiz ve yüksek vade imkanı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN