İftara et pişirmek isteyenlere müjde! Kırmızı ete 100 TL'lik dev indirim geldi: O markette satışlar başladı

İftara et pişirmek isteyenlere müjde! Kırmızı ete 100 TL'lik dev indirim geldi: O markette satışlar başladı

Kırmızı et fiyatları vatandaşın cebini yakarken iftar sofralarınızı şenlendirecek önemli bir açıklama yapıldı. PERDER kırmızı et ve kıyma fiyatına 100 TL'lik indirim yapıldığını duyurdu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Son zamanlarda kırmızı et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşları hayli zor durumda bırakıyor. Kırmızı et ve kıyma fiyatına 100 TL indirim yapıldığını açıklayan PERDER, vatandaşların yüzünü güldürdü. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


KIRMIZI ETE 100 TL İNDİRİM YAPILDI

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) son dakika açıklaması ile kırmızı ete indirim yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada derneğin ortak çalışma ile Ramazan ayına özel sabit fiyat uygulamasına geçiş yaptığı belirtildi. Yapılan açıklamanın ardından PERDER’e üye olan işyerlerinde kıymanın kilogram fiyatı 190 TL dana kuşbaşı fiyatı 210 TL olarak açıklandı. PERDER üyesi olmayan Kasap ve marketlerde kıymanın kilogram fiyatı 320 TL'ye ulaşırken kuşbaşı etin fiyatı ise 350 TL olarak raflarda yerini alıyor.

et-fiyatlari.jpg

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, kırmızı et fiyatlarının son günlerde yine zamlandığını vurguladı. Son günlerde kırmızı et fiyatlarında yukarı yönlü bir hareketlenme olduğunu dile getiren Güzeldere, Ocak ayında 126 TL olan dana karkas fiyatının bugün 220 TL'ye kadar yükseldiğini vurguladı. %100'lük bir artış olduğunun altını çizen Güzeldere, fiyat hareketliliğinin kendilerine çözüm üretmek zorunda bıraktığında aktardı. Güzeldere, Et ve Süt Kurumu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Ramazan ayında vatandaşlara fayda sağlamak için Et ve Süt Kurumu üzerinden et tedariki yapıldığını söyledi.

kirmizi-et-fiyatlari-1.jpg
Güzeldere, Et ve Süt Kurumu üzerinden yapılacak olan satışlarda kıymanın kilogram fiyatının 190 TL'den kuşbaşılık etin ise 210 TL'den satılacağını belirtti. Kasap tezgahı olan ve kampanyaya dahil olan üyelerin bu fiyattan satış yapacağını açıklayan Güzeldere, indirimli fiyatlardan satışların başladığını duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN