İmamoğlu'ndan vatandaşlara yeni çağrı: Saraçhane’de birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum

İmamoğlu'ndan vatandaşlara yeni çağrı: Saraçhane’de birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum

İBB Başkanı İmamoğlu, altılı masayı oluşturan liderlerin de katılacağı büyük buluşma için vatandaşlara çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu, "Sizleri yarın saat 16.00’da, Saraçhane’de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında çıkan hapis ve siyasi yasak kararının ardından bugün vatandaşlar Saraçhane'deki İBB binasının önüne akın etmişti. Yarın da altılı masanın liderleri ile Saraçhane'de vatandaşlarla bir araya geleceğini açıklayan İmamoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan çağrıda bulundu.

İmamoğlu şu paylaşımı yaptı:

"YARIN SAAT 16.00'DA"

"Millet, iradesine liderleriyle sahip çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın Karamollaoğlu, Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu ve Sayın Uysal’la buluşmak üzere sizleri yarın saat 16.00’da, Saraçhane’de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN