İnşaat demiri satışlarında yeni sistem! Satışlar için etiket şartı getirilmişti: Süre o tarihe kadar uzatıldı

İnşaat demiri satışlarında yeni sistem! Satışlar için etiket şartı getirilmişti: Süre o tarihe kadar uzatıldı

İnşaat demiri satışlarındaki yeni sistemle ilgili bir gelişme yaşandı! Geçtiğimiz yılın mart ayında satışlar için etiket şartı getirilmişti. Resmi Gazete’de yayımlandı, süre o tarihe kadar uzatıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan "İnşaat Demiri İzleme Sistemi Uygulama Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ," Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Değişiklikle birlikte, üretici ve ithalatçılar dışındaki işletmelerin stoklarında "güvenlikli etiket veya işareti" bulunmayan inşaat demirinin satışı için belirlenen süre uzatıldı.

SÜRE UZATILDI

İnşaat Demiri Ağırlık Tablosu – 1 Demir Kaç KG Gelir? - İnşaat Blogu

Geçtiğimiz yılın mart ayında yürürlüğe giren tebliğde, güvenlikli etiket veya işareti olmayan inşaat demiri bulunduran işletmelerin, söz konusu stokları 31 Ocak'tan itibaren satışa sunamayacakları belirtilmişti. Ancak yapılan değişiklikle bu tarih 30 Nisan 2024'e kadar uzatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN