Instagram’dan tedirgin eden özellik alarmı! İstek atarken iki kez düşüneceksiniz! Artık nedenini belirtmek zorunlu...

Instagram’dan tedirgin eden özellik alarmı! İstek atarken iki kez düşüneceksiniz! Artık nedenini belirtmek zorunlu...

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram yeni özelliği ile herkeste şaşkına çevirdi. Instagram'a gelmesi beklenen yeni özellik kullanıcıları da tedirgin ediyor. Takip isteği gönderirken nedeni de belirtilmek zorunda. Peki, siz neden ekliyorsunuz? İşte Instagram'ın yeni özelliği…

Sosyal medya platformu Instagram yeni özellikleri ile adından söz ettiriyor. Platformu kullanan birçok kişi tanımadığı kişilere de istek atarken Instagram bu özelliği ortadan kaldıracak bir yeniliğe imza atıyor. Karşıdaki kişiyi eklemek isteyen kişiler bunun nedenini de belirtmek zorunda kalacak. Peki, siz neden ekliyorsunuz? İşte Instagram'ın yeni özelliği…

INSTAGRAM'DAN YENİ GÜNCELLEME ALARMI!

Sosyal medya platformu Instagram'a gelmesi beklenen yeni özellik kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Bir kullanıcının bir başka kullanıcıyı eklemesi durumunda nedenini de belirtmesi gerekecek.

instagram-takip.jpg

İtalyan yazılımcı Alessandro Paluzzi'nin paylaşımı Instagram kullanıcılarını da iki kez düşündürüyor. Yeni özellik ile birlikte takip isteği attığınız kişiyi neden takip eği etmek istediğinizi de belirtmek durumunda kalacaksınız.

instagram-takip-atmak.jpg

Yeni özellik ile birlikte kullanıcıların birbirini daha iyi tanıması amaçlanırken takip etme sebebini de anlamalarına olanak sağlanacak. Bu özellik ile birlikte güvenlik önlemleri de daha fazla arttırılmış oluyor. Yapılması planlanan yeni değişiklik sosyal medya platformlarında kullanıcı deneyimini geliştirme ve güvenli bir ortam sağlamak amacıyla yapılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN