İPhone 15 Pro’nun rengi sızdırıldı! Görenler hayran kaldı: Göz alıcı

İPhone 15 Pro’nun rengi sızdırıldı! Görenler hayran kaldı: Göz alıcı

Yakında piyasaya sürülecek İPhone 15 serisinin tasarımı geçen günlerde sızdırılmıştı. Her model için farklı renk kullanan Apple, İPhone 15 serisi için muazzam bir renk tasarladı. Rengi görenler inanamadı

Dünyanın en çok tercih ettiği telefon markası İPhone 15 serisi için gün saymaya başladı. Yakında piyasaya sürülecek olan İPhone 15 serisinin rengi de ortaya çıktı. 14 Pro Max için mor rengi tercih eden Apple yeni seri için göz alıcı bir renk seçti

MERAKLA BEKLENEN İPHONE 15 PRO’NUN RENGİ SIZDIRILDI

Titanyum çelik kasa ile tasarlanacağı belirtilen İPhone 15 serisinin tasarımı geçenlerde sosyal medyaya sızdırılmıştı. Dev bir kamera kullanacağı söylenen İPhone 15 serisinin rengi de merak konusu oldu.

img-3187.jpeg

İPHONE 15 PRO’DAN GÖZ ALICI RENK

Her model için farklı bir renk kullanan Apple, yakında piyasaya süreceği 15 pro serisi için mavi renk kullanacak. Mavinin yeni bir tonunu 15 Pro için kullanacak olan Apple’ın çalışmalarının ise hala devam ettiği belirtildi.

İşte İPhone 15 Pro’nun rengi

img-3404.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN