İstanbul’da felaket uyarısı yapıldı! AFAD ve Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı: 8 ili kapsıyor

İstanbul’da felaket uyarısı yapıldı!  AFAD ve Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı: 8 ili kapsıyor

İstanbul'da yaşayanların tüm günü bir anda felakete dönecek. Geçer diye bekleyenler bir anda kabusun içinde kalıyor. Tüm İstanbullular pencereden dahi bakmaya korkar olacak. AFAD ve Meteoroloji İstanbul'u kırmızıya boyadı. Herkes önlemini alsın. Sabaha kadar kimseye uyku yok. İşte tüm detaylar…

Meteoroloji ve AFAD tarafından yapılan uyarılar dikkatle takip ediliyor. AFAD 2 Kasım Perşembe gününü işaret ederek felaketi duyurdu. Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar için peş peşe uyarılarda bulunan uzmanlar Ege kıyılarında yaşayan vatandaşları da uyardı. İşte tüm detaylar…

SAĞANAK YAĞIŞLAR ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar ile birlikte İstanbul'un felaketi başladı. meteoroloji_twi’den aldığı bilgileri sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşan AFAD, 2 Kasım perşembe gününü işaret etti. Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir Çanakkale ile İzmir ve Manisa çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceğini açıkladı. Vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirten AFAD, Ege kıyıları içinde uyarılarda bulundu.

siddetli-yagis.jpg

EGE'DE YAŞAYANLAR DİKKAT

AFAD, vatandaşların yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında görülecek kuvvetli rüzgara karşı tedbirli olması gerektiğini belirtti. Ege kıyılarında yaşayan vatandaşları da uyaran AFAD, hortum riski olduğunu belirterek ulaşımda yaşanabilecek aksamalar ve olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN