İYİ Parti’den ‘Fakıbaba’lı yeni video: Saygılı Türkiye konuşulacak

Seçime sayılı günler kala İYİ Parti kampanya videosu yayınlamaya devam ediyor. “Saygılı Türkiye” başlığıyla yeni bir video yayınlayan İYİ Parti'nin, videosunda AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın seçmenlerle görüntüleri ve açıklamaları yer aldı. Fakıbaba, "Kadim devlet anlayışımızdan aldığımız vizyonumuzla; hakkı hakka teslim eden, ahlaklı bir Türkiye…" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti "Saygılı Türkiye" başlığıyla yeni bir kampanya videosu yayınladı. “Artık bir kişinin değil, 85 milyonun her bir ferdinin iki dudağından çıkan sözlere #SaygılıTürkiye konuşulacak” notuyla paylaşılan videoda AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba da yer aldı.

Seçmenlerle görüntüleri olan Fakıbaba’nın "Kadim devlet anlayışımızdan aldığımız vizyonumuzla; hakkı hakka teslim eden, ahlaklı bir Türkiye…" ifadelerini kullandığı video şu şekilde sürdü:

"Kavgadan ve nefretten beslenen siyaset anlayışını bitirecek çözümlerimizle; birlik ve beraberlik ruhuyla iyileşen, konuşan bir Türkiye… Memleketimizi bir bayram sofrasına dönüştürme sözümüzle; toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir Türkiye… Binlerce yıllık demokrasi kültürümüzden aldığımız gücümüzle; farklı düşüncelere, fikirlere ve görüşlere saygılı bir Türkiye…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN