Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya 'sandık' tepkisi: Yapamadığın işine bak

Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya 'sandık' tepkisi: Yapamadığın işine bak

Kaftancıoğlu, İçişleri Bakanı Soylu'nun 'seçim çuvallarının' kolluk kuvvetleri tarafından taşınması kararına 'Polisi meşgul etme' diyerek tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, söz konusu talimat için "YSK ve siyasi partilerin sorumluluğundadır! Yapamadığın işine bak sen. Hepimizin can güvenliğini korumakla sorumlu polisi ve jandarmayı da sorumluluk alanlarının dışındaki işlerle meşgul etme, suç işleme! Yine de sen bilirsin bitanesi" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın sandık sonuçlarına ilişkin aldığı yeni karara tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis ve jandarmaya sandık sonuçlarını toplama ve bilgileri excel formatında, Ankara Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'na (GAMER) göndermesi talimatını vermişti.

'SUÇ İŞLEME'

Kaftancıoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Polisi meşgul etme" diyerek şu ifadelere yer verdi:

Seçim YSK ve siyasi partilerin sorumluluğundadır! Yapamadığın işine bak sen. Hepimizin can güvenliğini korumakla sorumlu polisi ve jandarmayı da sorumluluk alanlarının dışındaki işlerle meşgul etme, suç işleme! Yine de sen bilirsin bitanesi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN