Kılıçdaroğlu 'atom karıncamız' diyerek paylaştı: Onun gibi gençlerin azmiyle kazanacağız

Kılıçdaroğlu 'atom karıncamız' diyerek paylaştı: Onun gibi gençlerin azmiyle kazanacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmişte 'vitrin mankeni' ifadelerini kullandığı Sevgi Kılıç İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı oldu. Kılıç seçim çalışmaları kapsamında sosyal medyadan paylaştığı videoda "Biz kadınlar, biz gençler lüks değil, normallik istiyoruz; hak ettiğimiz hayatı eşit ve adil bir şekilde yaşamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu da videoyu paylaşarak "O bizim atom karıncamız. Onun gibi gençlerin enerjisiyle, azmiyle kazanacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçmişte CHP Parti Meclisi Üyesi olan Sevgi Kılıç'ı kastederek 'vitrin mankeni' ifadesini kullanmıştı. Erdoğan'ın bu söylemi tartışmalarla uzunca bir gündemde yer almıştı.

Sevgi Kılıç, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı gösterildi.

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Sevgi Kılıç, seçim çalışmalarını sürdürürken sosyal medyadan seçmenlere çağrıda bulunarak şu ifadeleri kaydetti:

'BİZ LÜKS DEĞİL NORMALLİK İSTİYORUZ'

Son 3 gün…Biz kadınlar, biz gençler lüks değil, normallik istiyoruz; hak ettiğimiz hayatı eşit ve adil bir şekilde yaşamak istiyoruz…

Oy kabinine girdiğinde sadece bir tane hayatın olduğunu hatırla…

Haydi gel ilk turda bitirelim; hep birlikte bahara kavuşalım.

'ATOM KARINCAMIZ'

Kılıçdaroğlu da Kılıç'ın gönderisini alıntılayarak "O bizim atom karıncamız. Onun gibi gençlerin enerjisiyle, azmiyle kazanacağız. HaydiTürkiye" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN