Kılın kökünü ateş gibi yakıyor! Lazer parası ödemeyin, 2 ayda azaltıyor

Kılın kökünü ateş gibi yakıyor! Lazer parası ödemeyin, 2 ayda azaltıyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte deniz sezonu açıldı. Kadınların en büyük korkulu rüyası ise ayak ve kollarda çıkan ince tüyler. Bu tüyler kolay kolay belli olmaz ancak güneş ile birlikte bu tüyler kendisini belli eder. Hangi işlemleri uygularsanız da bu tüyler kolay kolay geçmez. Sizlere vereceğimiz bu yöntemler ile bu tüylerden kolayca kurtulun. Kılın kökünü ateş gibi yakıyor! Lazer parası ödemeyin, 2 ayda azaltıyor. İşte en kolay ve rahat tüy alma yöntemleri...

Vücutlarda oluşan ince tüyler lazer işlemlerinde bile geçmez. Ne kadar işlem uygularsanız da uygulayın o kıllar yerinde kalır. Peki ince tüylerden nasıl kurtunulur? Yapacağınız bu işlemler ile ince tüylerden anında kurtulacaksınız. Kılın kökünü ateş gibi yakıyor! Lazer parası ödemeyin, 2 ayda azaltıyor. Doğal yöntemler ile hem vücudunuza zarar vermiyeceksiniz hem de tüylerden kurtulacaksınız. İşte, en kolay tüy alma yöntemi;

KIL KÖKÜNÜ ATEŞ GİBİ YAKIYOR!

Kıl köklerinde oluşan istenmeyen görüntüler kadınların en büyük düşmanıdır. Bu tür sorunlardan kısa yıldan hızlıca kurtulmak istiyorsanız izlemeniz gereken yöntemler basit. Hamam otu tüyleri kökünden dökerek uzun süre çıkmasını engeller. Alerjik herhangi bir yan etkisi bulunmadığından hızla tüy dökülmesi sağlayarak pürüzsüz bir cilt sağlar. Hamam otunu en fazla Osmanlı dönemindeki saray kadınları kullanırdı.

gfgfgf-2023-08-13t205337-706.jpg

HAMAM OTU NASIL KULLANILIR?

Hamam otu çalı formunda bulunan bir bitkidir. Güneşte kuruttuktan sonra iyice toz haline getirin. Bu tozun içerisine bir tatlı kaşığı zeytinyağı bir yemek kaşığı da sirke koyun. İyice karıştırdıktan sonra tüm vücuda sürün. Biraz yakıcı bir etki sağlar. Yaklaşık 30-40 dakika arasında bir bekleme sağladıktan sonra ılık suyla durulayın. Ardından tüm vücudunuza bu kez hamam otu yağı sürün. Bu kez çıkmaya çalışan tüyleri de kökünde kurutur. Batık oluşumuna izin vermez. Banyo sonrası cildinizi lavanta ya da papatya özlü kremlerle nemlendirin bu da terleme sırasında cildin kokmasını engeller.

HAMAM OTUNUN FAYDALARI NELER?

Hamam otu bitkisi başta Kahramanmaraş ili olmak üzere birçok yerde yetişen otsu bir bitkidir. Diğer adı zındık otudur. Bu tabir Osmanlı tarafından verilmiştir. Çünkü bitki As2S3 (arsenik trisülfür) yapısına sahiptir. Yani yapısında doğanın en güçlü zehri arsenik ile en kötü kokusu olan kükürdü barındırıyor. Bu nedenle bu bitki şifalı yapısına rağmen zehirli bitkiler sınıfında yer alıyor.

ghhggh-2023-08-13t205353-997.jpg

Hamam otu Tunus, Fas ve Cezayir ülkelerinde kadınlar ve erkekler tarafından etkin şekilde kullanılıyor. Türkiye’de ise özellikle kadınlar tarafından tercih ediliyor. Jilet veya kimyasal kremler yerine doğal ve organik olan bu ot tercih ediliyor. Aynı zamanda ekonomik olması da bir diğer tercih sebebidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN