Mansur Yavaş'tan Altınok'a fotoğraf yanıtı: Reklam için kullanmıyorum

Mansur Yavaş'tan Altınok'a fotoğraf yanıtı: Reklam için kullanmıyorum

Kalecik'te seçmenlere hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti ABB Başkan Adayı Altınok'a yönelik eleştirilerde bulundu. Yavaş, "Rakibim, 'beş yıldır hiçbir yerde fotoğrafı yok' diyor. Evet, Ankara halkının parasını ben reklam için kullanmıyorum. Bazı belediye başkanları bulundukları ilçeleri kendi kafalarının fotoğrafıyla donattılar. Ne oldu? Siyasetin çöplüğüne gömüldüler" şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kalecik'te gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Kalecik Belediye Başkan Adayı Satılmış Karakoç ile birlikte vatandaşlara hitap eden Yavaş, rakibi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Yavaş, "Rakibim; 'beş yıldır hiçbir yerde fotoğrafı yok' diyor. Evet, Ankara halkının parasını ben reklama kullanmıyorum. Bazı belediye başkanları bulunduğu ilçeleri kendi kafalarının fotoğrafıyla donattı. Ne oldu? Siyasetin çöplüğüne gömüldüler" ifadelerini kullandı.

'RAKİBİM 600 KİŞİYİ GELİR GELMEZ İŞTEN ATTI'

Yavaş, konuşmasında öncelikle beş yıldır belediye başkanlığı görevini başarıyla yürüttüklerini ve bu süre içerisinde her ilçeyi gezerek sorunları yerinde tespit ettiklerini belirtti. Pandemi döneminde bile köy köy dolaşıp vatandaşlarla buluştuklarını vurgulayan Yavaş, rakibinin işten çıkarmalarıyla ilgili çıkan haberlere de değindi. Kendisinin hiçbir çalışanı işten çıkarmadığını dile getiren Yavaş, rakibinin ise 600 kişiyi işten attığını iddia etti.

Mansur Yavaş, ayrıca rakibinin belediye başkanlığı döneminde halkın emeğiyle oynadığını ve kimsenin işini riske atmadığını belirtti. İşçi çıkarmalarıyla ilgili yaşanan tartışmalara da değinen Yavaş, rakibinin bu konuda sessiz kaldığını ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde işçi çıkarmalarını dile getirmediğini ifade etti.

Konuşmasında siyasetin çöplüğüne gömülen belediye başkanlarının fotoğraf asmakla iş olmayacağını ve kendini tanıtmanın önemli olduğunu belirten Yavaş, Ankara'da herkesin gönlüne girmenin önemine vurgu yaptı. Belediye başkanlığı döneminde uluslararası ödüller alan bir isim olduğunu hatırlatan Yavaş, rakibinin iddialarının temelsiz olduğunu ve yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazandığını dile getirdi.

Son olarak, rakibinin projelerini kendisine mal etmeye çalıştığını öne süren Yavaş, Ankara halkının gönlünde taht kurduğunu ve rakibinin sözlerinin halk nezdinde inandırıcılık kazanmadığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN