Meral Akşener'i terleten süreç! Art arda toplantılar yapıldı! Yol haritası değiştirildi

Meral Akşener'i terleten süreç! Art arda toplantılar yapıldı! Yol haritası değiştirildi

2023 seçim sürecinin tamamlanması ile birlikte partilerde de hareketli dakikalar yaşanmaya başladı. Millet İttifakı’na tepkiler çığ gibi büyürken İYİ Parti'nin 2018'e kıyasla oy oranını arttıramaması da oldukça dikkat çekti. Meral Akşener’i terleten süreç başladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Başkanlığında yapılan önemli toplantılar hakkındaki detaylar araştırılmaya devam ediyor. İYİ Parti Üst Kurulu seçimlerden çıkan sonuçları değerlendirmek için bir araya geldi.

İYİ PARTİ’DE TOPLANTI ZAMANI

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, seçimlerin tamamlanması ile birlikte Geride kalan süreci değerlendirmek için kurmaylarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda seçim sonuçlarının değerlendirileceği belirtilirken 24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Genel Başkan ve Genel İdare Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin belirleneceği duyuruldu. Toplantılarda tüzük değişikliği yapılacağı işaret edilirken 3. Olağan kurultaya hazırlık çalışmaları da ele alınacak.

meral-aksener-1.jpg

TOPLANTI DETAYLARI BELLİ OLDU

İYİ Parti için hareketli dakikalar yaşanırken gelişmelerde merak ediliyor. Sözcü muhabiri Togay Altın, İYİ Parti’de yaşanan gelişmeleri detaylıca anlattı. Seçim sonrasında başkanlık divanının seçim stratejisi gündemi ile bir araya geldiği ifade edilirken ilk olarak Başkanlık Divanı toplantısının yapıldığı vurgulandı. Ardından Genel İstişare Kurulu’nun bir araya geldi aktarılırken Başkanlık Divanı’na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlık ederken divanda Millet İttifakı’nın seçim boyunca yürüttüğü stratejinin artıları ve eksileri enine boyuna masaya yatırıldı.

aksener-kilicdaroglu.jpg

2018'DE AYNI SEVİYEDE KALDI

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçim sürecinin Ardında Meral Akşener basın toplantısında yapılacak toplantıları işaret etti. Gerçekleştirilen toplantıda İYİ Parti'nin milletvekili seçimlerinde 2018 yılına oranla yükseliş sağlayamaması masaya yatırıldı. Başkanlık Divanı üyelerine konu hakkındaki görüşlerini alan Akşener, gerçekleştirilen toplantıda eksiklikleri belirlemek için yeni adımlar attı. İYİ partide politikaların yeniden şekillendirilmesi gerektiği aktarılırken hem seçim sonucu hem de ittifak ile atılan adımların yeniden gözden geçirildiği aktarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN