Meteorolojiden dikkat çeken uyarı! Cuma, Cumartesi, Pazar günlerine dikkat

Meteorolojiden dikkat çeken uyarı! Cuma, Cumartesi, Pazar günlerine dikkat

Meteorolojinin ilgiyle takip edildiği günlerde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu raporu paylaşıldı. Yurt genelinde beklenen hava olaylarını bir bir sıraladı. Meteoroloji, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günlerini işaret ederek, milyonlara uyarıda bulundu. İşte tüm detaylar...

Günlük hava durumu raporunu paylaşan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu. Son değerlendirme ile birlikte perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günlerine dikkatleri çekti. Ülke genelinde yaşanacak hava durumu hakkında detayları aktardı.

METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU RAPORU

Sonbahar mevsiminin ikinci ayı ekimde, hava durumu raporu paylaşıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre, hava olayları ülke genelinde etkisini gösterecek.

Bir süre yağış beklenmeyen ülkemizde, gökyüzünün parçalı ve az bulutlu geçeceği tahminler arasında yer alıyor. 5 Ekim itibariyle sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu Bölgesi'nin doğusuna uyarılar geldi. Bölgede oluşacak pus ve sis dolayısıyla vatandaşlara dikkat uyarısı yapıldı.

eyyam-i-bahur-nedir-eyyam-i-bahur-sicaklari-turkiyede-ne-zaman-baslayacak-h1533204258-cf90fb-1596110194.jpg

PERŞEMBEDEN BAŞLAYARAK PAZAR GÜNENE KADAR SÜRECEK

Yaz mevsimi boyunca hissedilen aşırı sıcaklıklar, sonbahar mevsiminde ülkenin yakasını bırakmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan rapora göre, doğu kesimlerinde sıcaklık 2 derece ile 6 derece arasında yeniden yükselecek. Sıcaklıklar perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri boyunca etkisini gösterecek.

Kuraklık belasının etkisini sürdürdüğü günlerde yağış beklenmemesi, vatandaşları da üzdü. Barajların doluluk oranları büyük oranda düşerken, yükselecek sıcaklıklar kuraklık etkisini artıracak. Ülkenin diğer bölgelerinde ise farklı bir hava durumu bulunmayacak. Sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normallerinde ilerleyecek.

RÜZGAR BEKLENTİSİ

Ülke genelinde şiddetli rüzgarlar beklenmiyor. Genellikle rüzgarlar kuzeyli yönlerden hafif eserken, ara sıra orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN