Mutfak tüpü fiyatlarında büyük düşüş! Bu indirim izdiham yaratır: Artık bu fiyattan satılacak

Mutfak tüpü fiyatlarında büyük düşüş! Bu indirim izdiham yaratır: Artık bu fiyattan satılacak

Mutfak tüpü fiyatları Mayıs ayı itibari ile büyük düşüşe geçti. Yıl başından bu yana peş peşe zamlanan mutfak tüpü fiyatlarında indirim dönemi başladı. Mutfak tüpü fiyatlarında büyük düşüş! Bu indirim izdiham yaratır. Ev hanımları bu haberle bayram edecek. İlk defa bu fiyattan satılacak. Peki mutfak tüpleri ne kadar oldu? Mutfak tüplerine ne kadar indirim yapıldı. İşte indirimli ve güncel tüp fiyatları...

Yıl başından bu yana art arda zamlanan mutfak tüpü fiyatları vatandaşların gündeminde. Tüketiciler tarafından araştırılan mutfak tüp fiyatlarında beklenen indirim haberi geldi. Mutfak tüpü fiyatlarında büyük düşüş! Mayıs ayı indirşm ayı oldu. İndirimi duyan koşuyor. Peki mutfak tüp fiyatlarına ne kadar indirim geliyor? Güncel mutfak tüp fiyatları ne kadar? İşte günel tüp fiyatları.

hjjhhj-52.jpg

Vatandaşlar mutfak tüpü fiyatlarında zam ve indirim haberlerini araştırırken bu sefer indirim haberi geldi. Bu indirim izdiham yaratır! Peki Milangaz, Aygaz ve İpragaz mutfak tüpü fiyatlarında son durum ne? Mayıs 2023 mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu?

MUTFAK TÜPÜ FİYATLARINDA BÜYÜK İNDİRİM!

Mutfak tüpü Mayıs ayında bomba indirimlerle giriş yapıyor. Yıl başından bu yana üst üste zamlanan mutfak tüpü fiyatları bu defa indirim haberleri ile gündemde. Artan enflasyon ile birlikte zamlanan mutfak tüpü fiyatlarına bu sefer indirim geldi. Vatandaşlar bu haberle bayram edecek! Milangaz, Aygaz ve İpragaz mutfak tüpü Mayıs ayı 2023 güncel fiyat listesi belli oldu.

kjkjkj-59.jpg

2023 MAYIS AYI GÜNCEL MUTFAK TÜPÜ FİYATLARI

Gelen indirim haberi sonrası güncel tüp fiyatları merak konusu oldu. Peki 9 Mayıs 2023 Milangaz, Aygaz ve İpragaz mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi;

12 kg Tombul Siboplı Ev Tüpü fiyatları il il şu şekilde;

İstanbul’da 341,50 TL, Ankara’da 342,50 TL İzmir’de ise 340 TL satışa sunulmaktadır.

Aygaz Gri Ev Tüpü 12 Kg Ev Tüpü fiyatları il bazında ise şu şekilde:

İstanbul'da 350 TL, Ankara’da 342 TL, İzmir’de 346 TL gibi bir rakamla satışa sunuluyor.

Aygaz Maksi Tombul 12 Kg Ev Tüpü fiyatları il bazında şu şekilde:

İstanbul’da 355 TL, Ankara’da 348 TL ve İzmir’de 352 TL olarak satılmakta.

İpragaz 12 kg Şişman Tüpü fiyatları il bazında şu şekilde:

İstanbul’da 340 TL, Ankara’da 334 TL, İzmir’de 339 TL’den satışa sunulmakta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN