Naci Görür'den ferahlatan açıklama! O il hakkında açıklamalarını güncelledi: İnsanlar evlerine girebilir!

Naci Görür'den ferahlatan açıklama! O il hakkında açıklamalarını güncelledi: İnsanlar evlerine girebilir!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi ile birlikte en çok etkilenen illerimizden birisi olan Adana'da halk panik içinde. Deprem korkusu nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşlara Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi. Açıklama ile birlikte belediye tarafından binalarında bir sorun bulunmayan vatandaşların rahatlıkla evlerine girebileceğini vurguladı. İşte tüm detaylar...

NACİ GÖRÜR ADANA HALKINA SESLENDİ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki derem felaket ile birlikte 11 ilimizde etkisi görüldü. Seferberlik ilan edilen ülkemizde en çok zarar gören şehirlerimizden birisi de Adana oldu. Yaşanan deprem felaketi ile birlikte Adana halkını korku ve panik sardı.

Evlerinden endişe duyan Adana halkı deprem gününden itibaren evlerine giremez oldu. Bölgede yaşanan artçı depremler ise her geçen gün endişeyi ve korkuyu yenilemeye devam ediyor. Vatandaşların evi sağlam da olsa farklı noktalarda oluşan artçı depremler Adana tarafından da hissedilebiliyor.

Prof. Dr. Naci Görür, Adana hakkında kısa bir süre önce açıklamada bulundu. Deprem Uzmanı Naci Görür, Adana halkına seslenerek binalarda sorun olmaması halinde rahat bir şekilde evlerine girebileceğinin bilgisini paylaştı.

prof-dr-naci-gorur-7-2-lik-deprem-uyarisinda-bulundu-riskli-bolgeleri-tek-tek-acikladi-1594556493.webp

YÜREK FERAHLATAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Naci Görür açıklamalar yapmaya devam ediyor. Deprem hakkında vatandaşı bilgilendiren uzman isim Adana hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş'ta gerçekleşen deprem felaketinden en çok etkilenen Adana ilimize dair yaptığı açıklama ile birlikte halka seslendi.

Evleri sağlam olan vatandaşların yapılan incelemeler sonucunda evine girebileceğine dikkat çekti. Adana'ya dair sık sık açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci görür yürek ferahlatan açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

naci-gorur-deprem-uyari-iqsf-cover.jpg

NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yapılan açıklamalar göre "Adana Deprem Eyleme Planı" programı hakkında Naci Görür'den açıklama geldi. Prof. Dr. Naci Görür meydana gelen deprem felaketleri ile birlikte Adana sokaklarında yaşamını sürdüren vatandaşlara seslendi. Yaptığı açıklamada vatandaşların kendisi tarafından yapılan uyarılar sonucunda evlerine girmediğini açıkladı.

Önlemlerin alınmasını tavsiye ettiğini belirten uzman isim belediye tarafından ve yetkililer tarafından yapılan incelemeler ile binada çatlak ve kırık olmaması halinde rahatlıkla evlerine girebileceğini duyurdu. Fakat binada sorunlar varsa kesinlikle yetkililer girmeyin diyorsa o yapıya girmemenizi belirtti. İnsanların sokakta kalmasına dair bir neden olmadığının altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN