Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılanın derisini görünce kaçacak yer aradılar... O ilimizde yılan istilası başladı

Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılanın derisini görünce kaçacak yer aradılar... O ilimizde yılan istilası başladı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce yüreğiniz ağzınıza gelecek. Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılanın derisini görünce kaçacak yer aradılar. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen görüntüler ağızları açık bıraktı. Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılanın derisini görünce kaçacak yer aradılar. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

hjhjhj-2023-07-25t132137-163.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Bursa'dan gelen korkunç görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dev yılanın derisini görünce bir daha gözlerine uyku girmeyecek.

NE AFRİKA NE DE HİNDİSTAN BURASI TÜRKİYE!

Kış tatilinin gözde yerlerinden olan Uludağ'da çekilen görüntüler herkesi şoke etti. Tüm Bursalılar ayaklandı. Bir vatandaş tarafından ormanda çekilen görüntülerde, çalılıkların arasında metrelerce yılan derisi bulunduğu görüldü.

DEV YILAN DERİSİNİ GÖRÜNCE KAÇACAK YER ARADILAR

Yılan derisinin uzunluğu ile şok geçiren vatandaşlar çevrede büyük bir yılanın olabileceğinden dolayı hemen kaçtılar. Daha öncesinde ise bölgede artan sıcaklıklardan dolayı iki tane daha yılan görülmüştü.

gfgfgfgf-2023-07-25t132115-011.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN