Ne Bodrum ne Marmaris! O belediyeden ücretsiz tatil fırsatı: Duyan koşa koşa oraya gidiyor

Ne Bodrum ne Marmaris! O belediyeden ücretsiz tatil fırsatı: Duyan koşa koşa oraya gidiyor

Yazın bunaltıcı sıcaklarından bıkan ve kafa dinlemek isteyenler için o belediyeden muhteşem bir hizmet geldi. Ücretsiz tatil uygulamasını başlatan belediye, başvuran vatandaşların konaklama ve yemek hizmetlerini karşılayarak unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. İşte, ücretsiz tatil fırsatının detayları...

Enflasyonla birlikte artan tatil fiyatları da vatandaşın cebini oldukça zorluyor. Bu kapsamda yıllardır bedava tatil uygulaması yapan o belediye, hizmetini bu yıl da sürdürüyor.

Her sene yaz tatilinde başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere bedava tatil fırsatı sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşı Balıkesir'in Altınoluk (Akçay), Akçakoca ve Kesik Köprü Tatil Kamplarında 5 yıldızlı otel konforunda ağırlıyor. İşte, ABB'nin ücretsiz tatil kamplarının detayları...

ALTINOLUK TATİL KAMPI

altinoluk.jpg

Kamp süresi boyunca Çanakkale Gelibolu'daki şehitlikler, Altınoluk (Akçay), Edremit, Ayvalık ve Asos'a çeşitli ziyaretler düzenleniyor. Akşamları birbirinden farklı aktivitelerin yapıldığı kampta, tatilcilerin eğlenceye doyması için tüm detaylar düşünülüyor.

Gündüzleri gezi, yüzme ve eğlenceli spor aktiviteleri düzenlenirken, akşamları ise ateş başında dans, amfi tiyatroda animasyon gösterileri yapılıyor.

AKÇAKOCA TATİL KAMPI

akcakoca.jpg

Geniş aktiviteleriyle dikkat çeken Akçakoca tatil kampında; futbol, basketbol, havuz, deniz, spor aktiviteleri ve amfi tiyatroda animasyon gösterileri düzenleniyor.

Belediyenin Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemekleriyle her şey dahil ücretsiz tatil imkanı sunuyor.

KESİKKÖPRÜ TATİL KAMPI

kesikkopru.jpg

Bala Kesikköprü Baraj Gölü kıyısında yer alan ve tüm aktivitelerin yapıldığı yaz kampı derslerinde başarılı olan öğrencileri, 1 hafta ücretsiz olarak ağırlıyor.

İlk faaliyetine 2015'te başlayan ve toplam 300 kişilik kapasitesi olan kampın içinde televizyon, klima, banyo, tuvalet, 2+1 konforlu 92 bungalov ev yer alıyor. Konuklarına sinema salonu, langırt, masa tenisi, bilardo, bilgisayar odası, kafeterya ve mescit imkanları sunan kamp öğrencilere unutamayacakları bir tatil yaşatıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN