O bankadan 150 TL fatura yardımı! Son başvuru tarihini kaçırmayın, devir tasarruf devri

O bankadan 150 TL fatura yardımı! Son başvuru tarihini kaçırmayın, devir tasarruf devri

Yüksek enflasyon ve döviz kurundaki dalgalanma, faturalara fahiş zam olarak yansıdı. Bir banka; doğalgaz, elektrik ve doğalgaz faturalarına veya HGS'ye otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL hediye ediyor. İşte, 150 TL fatura desteği sağlayan o banka...

Yapı Kredi kampanyaları yakından takip edilirken listeye bir yenisini daha ekledi. Yapı Kredi Bankası, 3 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı veren müşterilerine 100 TL puan hediye ediyor. Bununla beraber verilecek yeni 3 talimat için ekstra 50 TL, toplamda 150 TL puan veriliyor.

Yapı Kredi'nin 150 TL fatura desteği kampanyası 11 Mart - 10 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli.

YAPI KREDİ FATURA DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kampanyaya katılım için, TALIMAT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS mesaj ile gönderin. Kampanyadan faydalanmak için Yapı Kredi Bankası müşterisi olmak gerektiğini belirtelim.

YAPI KREDİ FATURA DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerli. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Mart - 10 Mayıs 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmeli.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekiyor.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Mayıs 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacak. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmekiyor.

Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacak.

Kampanya başlangıcından en fazla altı ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecek.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI İPTAL EDİLİRSE NE OLUR?

Kampanya döneminden en fazla altı ay öncesine kadar birinci derece yakını adına talimatlı olan fatura ödeme veya HGS talimatlarının, iptal edilip tekrar talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecek.

Cep telefon faturası için verilen talimatlarda numara taşınabilirliği uygulaması dahilinde operatör değiştirilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, sadece son talimat için müşteriye ödül verilecek.

Kampanya dahilinde sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatları ödüllendirilecek.

Kampanya kapsamında 'HızlıCep' talimatları ödüllendirilmeyecek.

Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilir ve en fazla 150 TL ödül kazanabilir.

SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirleniyor.

YAPI KREDİ FATURA DESTEĞİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN