Müjde Uzman kimsenin bilmediği o hastalığa yakalandı! Duyanlar “Öyle bir hastalık mı var?” dedi

Müjde Uzman kimsenin bilmediği o hastalığa yakalandı! Duyanlar “Öyle bir hastalık mı var?” dedi

Kızılcık Şerbeti dizisi ile ekranlara dönüş yapan güzel oyuncu Müjde Uzman, yakalandığı hastalığı açıkladı. Ünlü oyuncunun hastalığını duyanlar ise şaşkınlığına engel olamadı. Zor zamanlar geçirdiğini söyleyen güzel oyuncu, derdini takipçileriyle paylaştı. İşte Müjde Uzman'ın yakalandığı o hastalık…

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini hayat veren Müjde Uzman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini şaşırttı. Müjde Uzman'ın hastalığını duyanlar ise böyle bir hastalık mı varmış dedi. Bir süredir baş etmeye çalıştı hastalığını duyuran Müjde Uzman, hastalığının 3 haftasında olduğunu belirtti. İşte Müjde Uzman'ın yakalandığı o hastalık…


MÜJDE UZMAN HASTALIĞINI AÇIKLADI

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Müjde Uzman, 3 haftadır baş etmeye çalıştığı insomnia hastalığının detaylarını takipçileriyle paylaştı. Yaptığı paylaşımda "Sanırım üçüncü haftadayım uyuyamama maratonunda, bugün de artık zirveyi görmüş bulunmaktayım. Hala uyuyamadım, hiç uyumadım" ifadelerine yer veren Müjde Uzman, yaşadığı sorunları tek tek açıkladı.

mujde-uzman-hasta.jpg

Hastalık nedeniyle yaşadığı anları aktaran güzel oyuncu, "Mantıklı ve anlamlı cümleler kurmuşumdur umarım çünkü su altında ya da uzay boşluğundaymışım gibi hisler içindeyim. Doğal olarak... Neyse geçer, geçecek elbet... İlk Insomnia'm değil sonuçta da sinir bozdu. Zaten yeterince bozuk değilmiş gibi... Güne devam mı etsem ne yapsam acaba ya" ifadeleri ile yaşadığı durumu anlattı.

mujde-uzman.jpg

INSOMNİA NEDİR?

Günümüzün hastalığı olarak bilinen İnsomnia hastalığı uykusuzluk problemi olarak da anılıyor. Uykuya dalmakta veya uykuda kalmakta zorlanan birçok kişi uzman hekimlere başvurmaktadır. Yeniden uykuya dönmeyi zorlaştıran yaygın bir uyku bozukluğu olarak bilinen insomnia, insanların uyandıklarında da kendilerini yorgun hissetmelerine neden oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN