O ilde yaşayanlar çöl sıcağına hazır olsun! Termometreler bozulacak

O ilde yaşayanlar çöl sıcağına hazır olsun! Termometreler bozulacak

Havalar ısınmaya başlarken meteorolojik verilerden kötü haber geldi. Afrika sıcakları konusunda uyarı geldi. Özellikle o ilde yaşayanlar kavurucu sıcaklara hazır olsun! İşte 11 Haziran 2023 Pazar hava durumu

Mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklığı vatandaşı tedirgin etmeye başladı. Sağanak yağış ve sel taşkınları sonrası Meteoroloji’den korkutan açıklama geldi. Afrika sıcakları atak yapacak! O ilde yaşayanlar dikkat

img-2325.jpeg

O İLDE YAŞAYANLAR DİKKAT

Meteoroloji’nin verilerini aktaran Hava Forum’dan Afrika sıcakları için uyarılar peş peşe geldi. Bol yağışın yerini sıcak havalar almaya başladı. Kavurucu sıcaklar yolda.

AFRİKA SICAKLARI KAPIDA

Hava Forum tarafından “İstanbul'da bazı ilçelerde sıcaklıklar 25-27 derecelere ulaştı. Geçen sene bugünlerde ise 30-31 derecelerdeydik. Mevsim normallerinin altında devam ediyoruz, Haziran bu şekilde gidecek. Ama sonrasında Afrika atak yapmak istiyor. Takipteyiz.” Uyarısı yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN