QNB Finansbank ve Denizbank'tan dev müjde! Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kampanya: 5 dakika içerisinde hesabınızda...

QNB Finansbank ve Denizbank'tan dev müjde! Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kampanya: 5 dakika içerisinde hesabınızda...

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ile milyonlarca vatandaş geçim sıkıntısı ve borç ödeme derdine düştü. Yükselen enflasyon ve kur farkıyla geçim zorlaşırken borçlu olan vatandaşlar ise kur karşısında eridi. QNB Finansbank ve Denizbank'tan nakite ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. İhtiyaç kredisinde dev kampanya başladı. İşte tüm detaylar...

NAKİT İHTİYACI OLAN HEMEN BAŞVURSUN

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara QNB Finansbank ve Denizbank üzerinden çifte müjde geldi. Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kampanya ile milyonların dikkatini çekmeyi başardı. İhtiyaç kredisi kampanyası ile kredi politikalarına uygun hareket eden vatandaşların hesabına yatırılıyor.

Başvuru sonrasında onaylanan vatandaşların hesabına 5 dakika içerisinde yatırılan ihtiyaç kredisi için sıraya girildi. Onaylanan krediler aynı gün içerisinde hesaplara yatırılacak. Kredi başvuru için detaylar QNB Finansbank ve Denizbank resmî web sitesi üzerinden paylaşıldı.

Kampanyadan faydalanmak için başvuru yöntemleri arasında SMS, internet bankacılığı ve resmi banka siteleri olarak açıklandı. Kredi notu yeterli olan vatandaşlar pratik bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir.

55608.jpg

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SÜRECİ

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte başvuru detayları paylaşıldı. Banka, SMS yolu ile başvuruları kabul ettiğini duyurdu. Başvuru işlemleri için SMS kısmına gelerek TC kimlik numarasını 5030'a kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Başvuruları onaylanan vatandaşların hesabına ise ihtiyaç kredisi anında yatırılıyor.

281120222247284080041.jpg

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SÜRECİ

Denizbank ihtiyaç kredisi için başvuru detaylarını paylaştı. Mobil uygulama üzerinden ve SMS üzerinden kredi için başvuruları alacağını belirtti. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar bu yöntemler ile başvuru sürecini tamamlayabilir.

Başvuru için "KREDİM boşluk T.C. KİMLİK boşluk DOĞUM TARİHİ GG.AA.YY" şeklinde mesaj göndermeniz gerekiyor. Başvuru detaylarında yer alan numaraya gönderilen bu SMS ile başvuru süreciniz başlamış olacak. Başvuru sürecinin onaylanması halinde talep edilen kredi anında hesabınıza yatırılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN