Şehir içi ulaşıma yüzde 43 zam! O ilde tarife değişti: Öğrenci ve sivil ücreti uçtu

Şehir içi ulaşıma yüzde 43 zam! O ilde tarife değişti: Öğrenci ve sivil ücreti uçtu

O ilde yol ücretine yüzde 43 zam yapıldı. Tam bilet ve öğrenci biletinde artık o tarife geçerli olacak. Minibüs şöförleri ise zammı az bulup itiraz edecek. O ilde şehir içi ulaşım kullanıyorsanız dikkat! İşte yol ücreti zamlı tarife listesi

Şehir içi ulaşım ücretlerine zam gelmeye devam ediyor. Bir çok ilde ulaşıma zam gelirken o ilimizde de şehir içi ulaşıma yüzde 43 zam yapıldı. Sivil ve öğrenci fiyatı değişti.

img-3133.jpeg

TAM VE ÖĞRENCİ DOLMUŞ FİYATINA ZAM

Antep’te 6,95 TL olan şehir içi dolmuş ücretleri 9,80 TL'ye çıktı. Öğrenci ücreti ise 5 TL oldu. Zammı yeterli bulmayan minibüsçüler ek zam talebinde bulunacak.

O TARİHTEN SONRA ZAMLI

Antep’te şehir içi dolmuş ücretlerine zam geldi. Yarından itibaren (6 Temmuz) geçerli olacak olan zamlı tarifeye göre 6,95 TL olan tam ücret yüzde 41 oranında artarak 9,80 TL'ye, öğrenci ücreti ise 3,5 TL'den 5 TL'ye çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN