Meclis Başkanı Kurtulmuş: Teröristlerin 1 Ekim'i seçmesi manidar

Meclis Başkanı Kurtulmuş: Teröristlerin 1 Ekim'i seçmesi manidar

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, bu sabah Ankara'da gerçekleşen terör saldırısına ilişkin "Hiç şüphesiz bu terör saldırısını ortaya koyanların 1 Ekim gibi bir günü tespit etmiş olmaları manidardır, tesadüfi değildir" yorumunu yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'in yeni yasama yılı başlangıcı dolayısı ile Meclis'te açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Kurtulmuş, konuşmasına, yeni yasama yılının hayırlı olmasını dileyerek başladı.

Bu sabah Ankara'da gerçekleşen ve 2 polisin yaralandığı bombalı terör saldırısına değinen Kurtulmuş, "Türkiye, asla ve asla terörün gündemine teslim olmayacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, asla ve asla terörün gündemine teslim olmayacaktır" diye konuştu.

'ZAMANLAMA TESADÜF DEĞİL'

Meclis Başkanı, saldırının zamanlaması için ise, "Hiç şüphesiz bu terör saldırısını ortaya koyanların 1 Ekim gibi bir günü tespit etmiş olmaları manidardır, tesadüfi değildir" dedi.

'YENİ ANAYASANIN TARTIŞILACAĞI YER TBMM'

Konuşmasında yeni anayasa teklifinden de bahseden Kurtulmuş, "Yeni anayasanın tartışma yeri, doğru zemini şüphesiz TBMM'nin bizatihi kendisidir. Bu tartışmalara Meclisimiz öncülük yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN