MİT'ten operasyon: Kırmızı bültenle aranıyordu

MİT'ten operasyon: Kırmızı bültenle aranıyordu

Güvenlik güçlerinin Türkiye ve sınırdaki operasyonları devam ediyor. MİT, terör örgütü PKK/YPG'ye ağır silah temin eden ve kırmızı bültenle aranan örgüt sorumlulardan Fahrettin Tolun'u Suriye'nin kuzeyindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Türkiye güvenlik güçleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yurt içi ve sınır ötesi operasyonlarını sürdürüyor. Terör örgütü ve mensuplarına yönelik düzenlenen birçok operasyonda kritik sonuçlar alınıyor.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU

Suriye’de, PKK/YPG tarafından güvenlik güçlerimize yönelik düzenlenen saldırılarda kullanılan silahlardan sorumlu olan örgütün ağır silah ve savunma sanayi sorumlularından Hayri Serhat kod Fahrettin Tolun, MİT tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonla etkisiz hale getirildi.

1kapak.jpg

Tolun'un kırmızı bültenle de arandığı biliniyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN