SSK, Bağ-Kur, 4C’li EYT’lilere müjde! Meclis'ten bir yasa daha geçti! Mayıs'ta ek ödeme var

SSK, Bağ-Kur, 4C’li EYT’lilere müjde! Meclis'ten bir yasa daha geçti! Mayıs'ta ek ödeme var

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken emekliler de maaşlarına katkı sağlayacak ilk ek ödemelerini almaya hazırlanıyor. Emeklileri sevindiren haber TBMM’den geçti ve bu ay başlıyor. Mayıs maaşlarına ek ödeme için imzalar atıldı. İşte emeklilere ek ödemenin ayrıntıları haberimizde!

Tüm emeklileri yakından ilgilendiren müjdeli haber geldi. SSK, Bağkur ve memur emeklileri bu haber karşısında yüzleri güldü. Başvuru yapan herkese SGK'dan 1 maaş ikramiye ödemesi gelecek. Emeklilere verilecek ikramiye tutarları hakkında tüm detaylar...

Son zamanlarda gerçekleştirilen yeni kampanya ile 12 milyon emekliye özel ek ödemeler yapılacak. Bu kampanya kapsamında nakit ihtiyacı olan herkes, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

para-001.jpg

12 MİLYON EMEKLİYE MÜJDE

Emekliler Nisan ayından sonra Mayıs ayında da mutluluklarını sürdürmeye devam edecek. SSK, Bağ-Kur, 4C’li ve EYT’li tüm emeklileri kapsayan Mayıs ayı ek ödemeleri vatandaşlara yatacak. Önümüzdeki maaş ödemelerinde yapılacak ek ödemeler en az 4.500 TL’den başlayarak emeklilerin aldıkları aylığın miktarına göre değişiklik gösterecek. Emekliler için beklenen ek ödeme düzenlemesi Meclis’ten geçti. Sonunda emekliler rahat bir nefes alarak rahat bir yaşam sürebilecek!

KAMPANYA KAPSAMINDA 50 BİN TL'YE KADAR KREDİ İMKANI

Kampanya kapsamında emekli vatandaşlar, 50 bin liraya kadar kredi kullanabilecekler. Kredi faiz oranları oldukça düşük tutulduğu için, emekli maaşlarının yeterli gelmediği durumlarda ihtiyaçlarını karşılamak için bu kredileri kullanabilecekler. Ayrıca borç kapatma kampanyası da bulunuyor. Bu kampanya sayesinde, emekli vatandaşlar banka hesapları üzerinden kredi kullanarak diğer bankalara olan borçlarını kapatabilecekler.

Devletin emekli maaşlarına göre sağladığı ek ödeme miktarları şu şekilde belirlendi:

1.500 TL ve altında maaşı olanlar 500 TL 1.501-2.000 TL arasında maaşı olanlar 450 TL 2.001-3.000 TL arasında maaşı olanlar 375 TL 3.001-4.000 TL arasında maaşı olanlar 300 TL 4.001-5.000 TL arasında maaşı olanlar 225 TL 5.001-6.000 TL arasında maaşı olanlar 150 TL 6.001-7.000 TL arasında maaşı olanlar 100 TL 7.001 TL ve üzeri emekli maaşı olanlar da 75 TL ek ödemeye tabi tutulacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN