Trabzonspor'da büyük transfer! Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı, süper yıldız Trabzonspor formasını giydi

Trabzonspor'da büyük transfer! Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı, süper yıldız Trabzonspor formasını giydi

Trabzonspor, Süper Lig’in devlerinden Beşiktaş’ın da transfer gündeminde olan Arsenal’ın yıldız oyuncusu Nicolas Pepe’yi kadrosuna katmayı başardı. Bordo-Mavililer, Beşiktaş’ın hamlesinden önce devreye girerek bu önemli transferde son sözü söyledi...

Batista Mendy transferinde büyük bir başarıya imza atan Trabzonspor, Pepe transferi için de hızlı davrandı. Foot Mercato’nun haberine göre Karadeniz ekibi, Pepe için resmi teklifini yaparak kısa sürede sonuca ulaştı. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın da transfer sürecinde aktif bir rolü olduğu belirtiliyor.

2-007.jpg

PEPE’DEN TARAFTARA MESAJ

Karadeniz devi, Pepe’nin Arsenal’le olan sözleşmesini feshetmesinin ardından hemen harekete geçti. Pepe, Trabzonspor formasıyla poz vererek Türkiye’ye doğru yola çıktı. Uçaktan Trabzonspor taraftarına seslenen deneyimli futbolcu, büyük bir Türk kulübüyle şampiyonluk yaşamak istediğini ve bu sezon başarıya ulaşmayı hedeflediğini belirtti.

Fotoğraf öncesinde de Trabzonspor, Beşiktaş'a göndermeli bir paylaşımda bulunmuştu. İşte o paylaşım:

PEPE’NİN KARİYERİ VE GELECEĞİ

2019 yılında 80 milyon Euro bedelle Arsenal’a transfer olan Pepe, İngiliz ekibiyle 112 maçta görev alarak 27 gol ve 21 asistlik performans sergiledi. İngiltere kariyeri beklentilerin altında kalan yıldız oyuncu, geçen sezonu kiralık olarak Nice’de geçirdi. Şimdi ise Trabzonspor formasıyla yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 29 yaşındaki oyuncunun, Trabzonspor’la imzaladığı sözleşme sonrası en kısa sürede takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN