Tuvalette ölümcül karşılaşma! Yılan öyle bir yere girmiş ki... Tatilden dönen kadın klozetin kapağını kaldırdı olanlar oldu

Tuvalette ölümcül karşılaşma! Yılan öyle bir yere girmiş ki... Tatilden dönen kadın klozetin kapağını kaldırdı olanlar oldu

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Tuvalette ölümcül karşılaşma! Yılan öyle bir yere girmiş ki aklınız almayacak. Tatile giden kadın evine döndüğünde hayatının şokunu yaşadı. Klozetin kapağını açar açmaz şok geçirdi. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Büyük yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Aç karınlarını doyurmak için evlere girmeye başlayan yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Kimsenin başına gelmeyecek olan bu kadının başına geldi. Tuvalette ölümcül karşılaşma! Yılan öyle bir yere girmiş ki gözlerinize inanamayacaksınız. Tatilden dönen kadın klozetin kapağını kaldırdı olanlar oldu. Evin içinde çığlık çığlaya kaçacak yer aradı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

ghhggh-2023-08-17t092846-563.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Arizona'dan gelen görüntüler ise tüyleri diken diken etti. Dev yılan öyle bir yerden çıktı ki...

KORKU FİLMLERİNİ ARATMAYAN SAHNE! YILAN ÖYLE BİR YERE GİRMİŞ Kİ...

Korku filmlerini aratmayan sahne. Tatile giden bir kadın Arizona'da bulunan evine geri döndüğü zaman hayatının şokunu yaşadı. Klozetin kapağını açan kadın siyah bir yılanla karşı karşıya geldi. O anlarda yaşadığı duyguları anlatan genç kadın, "Dört gündür yoktum ve kendi tuvaletimi huzur içinde kullanmayı dört gözle bekliyordum. Kapağı kaldırdım ve o kıvrılmıştı." dedi.

KLOZETİN KAĞIĞINI AÇTIĞI GİBİ KARŞISINA ÇIKTI

Dev siyah yılanı görür görmez hemen evinden dışarıya kaçan kadın, durumu yılan uzmanlarına bildirdi. İhbar üzerine eve gelen uzmanlar yılanı olduğu yerden çıkararak doğal ortamına tekrardan saldı.

gffgfg-23.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan peş peşe yeni uyarılar yapıldı. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılanların evlere daha da gireceğini belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN