Valizinden çıkanları görenler inanamadı! O kadar kuyruğu oraya nasıl sakladın: Tam 10 bin 300 tane

Valizinden çıkanları görenler inanamadı! O kadar kuyruğu oraya nasıl sakladın: Tam 10 bin 300 tane

İsrail ve Hamas arasında meydana gelen savaş sonrası Türkiye'ye olan göçler hızla artmaya başladı. Özellikle Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimden sonra İstanbul'a Rus akını başlarken İstanbul Havalimanı'nda ortaya çıkan görüntüler herkesi şoke etti. İki yolcunun valizinden çıkanlar güvenlik görevlilerin ağzını açık bıraktı. Değerleri tam 1 milyon 236 bin TL değerinde.

İstanbul Havalimanı'nda iki yolcunun valizinden çıkanlar tüyleri diken diken etti. Moskova'dan İstanbul'a gelen iki yolcunun valizinde tam 10 bin 300 adet tilki kuyruğu çıktı. Güvenlik görevlileri gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Kimse bu kadar kuyruğu nasıl sığdırdığına inanamadı. Tam 1 milyon 236 bin TL değerinde.

VALİZDEN ÇIKANLARI GÖRENLER İNANAMADI

Türkiye adeta göçmen ülkesi olmuş durumda. Hem Rusya-Ukrayna hem de İsrail-Filistin arasında çıkan savaştan kaçmak isteyenlerin ilk durağı Türkiye olurken İstanbul Havalimanı'ndan çekilen görüntüler herkesi şoke etti. İstanbul Havalimanı Yolcu Salonu Gümrük Müdürlüğü ekipleri ile İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü risk analizi ve hedefleme çalışmalarında, Moskova’dan gelen Özbekistan ve Yunanistan uyruklu iki yolcu takibe alındı. Ekibi fark eden iki yolcunun telaşlı halleri sonrası ikili durdurularak kontrole alındı.

yeni-hghg-5.jpg

1 MİLYON 236 BİN TL DEĞERİNDE

Ekipler tarafından yolculara ait valizleri x-ray taramasından geçirdi. Tarama sonucunda valizlerde şüpheli yoğunluklar olduğunu gözlemledi. X-ray taramasının ardından başlatılan detaylı aramada valizlerin hayvan kuyruklarıyla dolu olduğu görüldü. Yapılan tespit çalışmalarında kuyrukların tilki kuyruğu olduğu ortaya çıkarıldı. Operasyon neticesinde 1 milyon 236 bin Türk Lirası değerinde olduğu belirlenen toplam 10 bin 300 adet tilki kuyruğu ele geçirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN