Yeni Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney sözünü tuttu: İlk seni ziyaret edeceğiz demiştik

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Beyoğlu adayı İnan Güney kullanılan oyların yüzde 49,22'sini aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Beyoğlu ilçesi 30 yıl sonra ilk kez Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçti. Güney, seçim çalışmaları sırasında tanıştığı 'kazanınca ilk seni ziyaret edeceğiz' dediği Ali isimli engelli vatandaşı ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde 1977’den beri ilk kez CHP birinci parti olurken, AK Parti de 2002’den beri ilk kez ikinci parti oldu. 30 Büyükşehir Belediyesi'nden CHP 14, AK Parti 12, DEM 3, YRP 1 Büyükşehir kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul'un Beyoğlu Belediyesi'nin yeni başkanı CHP'li İnan Güney oldu.

Güney, 3 Mart'ta Örnektepe'de ziyaret ettiği Ali isimli engelli vatandaşın 'kazanacağız' cümlesi üzerine verdiği "kazanınca ilk seni ziyaret edeceğiz" sözünü tuttu.

screenshot-3.jpg

'ÖRNEKTEPE'Yİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ'

Ailesiyle birlikte yaşayan engelli genci ziyaret eden Güney, Ali'nin "İyi bir hayat, iyi bir mahalle istiyorum" sözleri üzerine "Örnektepe'yi güzelleştireceğiz, hem yollarını yapacağız hem de engelsiz yaşam merkezi kuracağız. Ali de canı sıkıldığında gelip geçecek vakit geçirecek. Açılışında da beraber yapacağız." dedi.

screenshot-4.jpg

Ali'ye Beşiktaşlı futbolcuların imzalarının olduğu bir forma hediye eden Güney, gencin elini öperek "Daha çok iş yapacağız Beyoğlu'nda" ifadelerini kullandı.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN