YRP'li adaydan lüks yatla seçim konvoyu: Mehter marşı ile geçti

YRP'li adaydan lüks yatla seçim konvoyu: Mehter marşı ile geçti

Antalya'da Yeniden Refah Partisi'nin Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mesut Hekimoğlu, Dubaili iş insanı için üretilen lüks yatın yüklendiği kamyonun yer aldığı konvoyla seçim turu attı. Mehter marşı eşliğinde ilçe merkezinden geçen konvoy vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Yerel seçimlere 15 gün kala partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Antalya'da Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Mesut Hekimoğlu'nun dün ilçede yaptığı seçim konvoyu ilgi topladı.

DUBAİLİ İŞ İNSANI İÇİN YAPILDI

Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikada Dubaili bir iş insanı için 3 yılda yapımı tamamlanan 25 metre uzunluğundaki yat, denize indirilmek için fabrikadan çıkarıldı.

8874073.jpg

Kamyona yüklenen özel yata iş insanı ve başkan adayı Hekimoğlu’nun isminin yazılı olduğu bayraklar ile Türk bayrağı asıldı.

MEHTER MARŞI EŞLİĞİNDE SEÇİM KONVOYU

Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen konvoyun en önünde giden yatın yüklü olduğu kamyonun arkasında ise parti ve Hekimoğlu’nun fotoğraflarının olduğu seçim otobüsleri ve parti üyelerinin araçları yer aldı.

8874074.jpg

Konvoy, ilçe merkezinden mehter marşı eşliğinde geçti. Konvoyu gören vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak bu anı ölümsüzleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN