YSK Başkanı Yener oyunu kullandı: Yayın yasakları ne zaman kalkacak?

YSK Başkanı Yener oyunu kullandı: Yayın yasakları ne zaman kalkacak?

Türkiye sandık başına giderken oyunu kullanan YSK Başkanı Yener'den ilk açıklama geldi. Yener, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor." dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, oyunu kullanmak için YSK binasından çıkışında, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını anımsatan Yener, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor. İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz. Şu anda ben de oy kullanmaya gidiyorum" ifadelerini kullandı.

8974455-copy.jpg

Oy kullanma sonrası da açıklamalarda bulunan Yener, şu ifadeleri kullandı:

"İl ve ilçe seçim kurullarımızdan bize ulaşan olumsuz bir durum yok. Yurt çapında sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri devam etmektedir. 21.00’de yayın yasakları sona eriyor, 17.00’den sonra, yayın yasaklarının 21.00’den önce sona erip ermeyeceğine karar verip, bu karar da kamuoyuyla paylaşılacak. YSK yayın yasaklarını kaldırmadan seçim sonuçlarına ilişkin herhangi bir paylaşımda bulunulmamasını rica ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN