Zeytinyağı altına rakip oluyor! Yeni fiyatı duyan 3'er 5'er stokluyor

Zeytinyağı altına rakip oluyor! Yeni fiyatı duyan 3'er 5'er stokluyor

Zeytinyağı fiyatı ne kadar? Ucuz zeytinyağını nereden alabilirim? gibi sorular en çok arananlar arasında. Son 1 ayda zeytinyağının fiyatı 300 liraya kadar çıktı. Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, 'Zeytinyağı 600 lira mı olacak?' sorusuna yanıt verdi. Rakamı duyanlar 3'er 5'er zeytinyağı almaya başladı

Enflasyonla beraber zeytinyağı fiyatları 300 liraya kadar çıktı. Vatandaş en uygun zeytinyağı fiyatını araştırırken, isabetli yorumlarıyla dikkat çeken Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, zeytinyağının kısa sürede 600 lirayı göreceği iddialarına çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

zeytinyagigercekhangisi.jpg

ZEYTİNYAĞI 600 LİRA'YA MI ÇIKIYOR?

Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı, "Zeytinyağı fiyatı nereye kadar çıkar? - Gündemde yine zeytinyağı fiyatı var. Fiyat 500 - 600 lira olur mu tartışması yaşanıyor. - İhracata yasak getirildiğinde yağın litresi 185 liraydı, bugün 300 lirayı buldu. İhracat yasağı fiyatı düşürmediği gibi arttırdı. Maalesef yine haklı çıktım." dedi.

"DÜNYA FİYATLARIYLA UYUMLU DEĞİL"

Yıldırım, 'Zeytinyağı 600 lira olacak mı?' sorusuna da yanıt verdi. Ortaya atılan iddiaların abartılı olduğunu ifade ederken, "600 lira demek 18-19 Euro demek. Bu rakam dünya fiyatlarıyla pek uyumlu değil" ifadelerini kullandı.

Ali Ekber Yıldırım'ın o videosunu buradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=gBTRQlGreWw&ab_channel=AliEkberY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN