Acun Ilıcalı’nın kızının doğum günü kombini pahalıya patladı! Üzerinde bir servet taşıyor

Acun Ilıcalı’nın kızının doğum günü kombini pahalıya patladı! Üzerinde bir servet taşıyor

TV8 medyanın sahibi Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı’nın doğum günü kombini dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasemin Ilıcalı’nın günü için Tercih ettiğim kombinin fiyatını görenlerin gözleri yuvalarından fırladı. İşte o kombinin fiyatı…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı 16.. doğum gününü kutladı. Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen Yasemin Ilıcalı'nın doğum günü için tercih ettiğim kıyafetlerin fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. İşte o kombinin fiyatı…

BİR SERVET DEĞERİNDE


Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı 16 yaş gününü kutladı. Sevdikleriyle birlikte bir parti düzenlemeyi tercih eden Ilıcalı kızının doğum gününü de Instagram hesabı üzerinden kutlamayı unutmadı.

358584743_18396938533014201_8580173577303073752_n


Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımın altına "Benim canım prensesim.. Bir yaş daha büyüdün. Bugünü seninle geçirmek, seninle pasta üflemek öyle güzel ki. İnşallah nice sağlıklı, mutlu yılların olur. Seni çok seviyorum.." notunu düştü.

Acun Ilıcalı'dan kızı Yasemin'e doğum günü kutlaması: “Evlatların çok şanslı!” - Medyabar


Yasemin Ilıcalı'nın tercih ettiği lila kombin büyük bir beğeni topladı. Lila rengin hakim olduğu kombinin fiyatını duyanların gözleri yuvalarından çıktı. Yasemin Ilıcalı'nın lila elbisesinin fiyatının 8450 TL olduğu ortaya çıktı. Kombinini lila bir terlikle tamamlamayı tercih eden Ilıcalı'nın ünlü bir markaya ait olan terliğinin fiyatının ise 21.950 TL oldu ortaya çıktı. Doğum günü partisi için Yasemin Ilıcalı'nın harcadığı toplam tutarın 30.400 TL olduğu öğrenildi.

Fiyatı dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı'nın 16 yaşındaki kızının doğum günü kombininin fiyatı çıldırttı: Biz ne yaşıyoruz

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN