Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber! Doktoru 'acil' dedi

Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber! Doktoru 'acil' dedi

Ekranların başarılı oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan'ın sağlık sorunları olduğu öğrenildi. Kalp damarlarının tıkandığı belirtilen ünlü oyuncu, doktorunun tavsiyesiyle acil bypass ameliyatı geçirecek.

'Leyla ile Mecnun', 'Hayat Şarkısı', 'Aziz' gibi yapımlarla bilinen ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın, yarın hastaneye yatırılacağı öğrenildi. 57 yaşındaki oyuncu, nefes alıp verirken yaşadığı sıkıntıdan dolayı kontrole gitti ve anjiyo yaptırdı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre doktor, usta oyuncuya kalp damarlarının tıkandığını açıkladı ve acil bypass önerdi.

Koç Üniversitesi Hastanesi’ne yatacak olan oyuncu, hafta başı ameliyata alınacak. Oyuncuya, uzun süredir birlikte olduğu yönetmen Başak Sosyal refakat edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN