Akbank'ta hesabı olan voliyi vurdu! Tüm müşterilere 1500 TL hediye: O tarihe kadar başvuran kazanıyor

Akbank'ta hesabı olan voliyi vurdu! Tüm müşterilere 1500 TL hediye: O tarihe kadar başvuran kazanıyor

Akbank'ta hesabı olan paraya para demeyecek! Tüm müşterilere 1500 TL hediye verilecek! Akbank mobil üyelerinin sevineceği haber. 1500 TL'ye varan hediye fırsatı. Kampanya detayları açıklandı. Yapılan duyuruda tüm şartlar açıklandı. Banka yaptığı resmi duyuru ile müşterileri için 1500 TL ödeme yapacağını belirtti. 1500 TL’ye varan iade fırsatının sunulacağı açıklandı. Tüm detaylar...

Akbank, mobil uygulaması üzerinden Akbank müşterisi olanlar için özel bir fatura iade kampanyası başlattı.

Akbank, mobil uygulaması aracılığıyla Akbank müşterilerine özel bir fatura geri ödeme kampanyası düzenlemiştir. Otomatik fatura ödemelerinde toplamda 1500 TL'ye kadar geri ödeme fırsatı sunulacaktır. Kampanyanın ayrıntıları aşağıda belirtilmiştir:

Kampanya, 2-30 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbank müşterisi olmak istiyorum" adımını izleyerek uzaktan müşteri kazanım sürecini tamamlayan yeni müşteriler ve mevcut Akbank müşterileri kampanyadan yararlanabilecektir. Kampanya hakkındaki bilgiler, SMS veya müşteri iletişim merkezi yoluyla da sunulacaktır.

1-002.webp

Kampanya, vadesiz mevduat hesabından veya Akbank kredi kartı (Axess, Wings veya Free) ile yeni verilen otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olacaktır. Belirtilen tarihler arasında otomatik fatura ödeme talimatı vermeyen müşteriler, ileriki aylar için otomatik fatura ödeme talimatına geri ödeme kampanyası kapsamında yer almamaktadırlar.

Otomatik olarak ödenen faturalar için aylık 300 TL, toplamda 5 ay süresince 1.500 TL'ye kadar geri ödeme imkanı sağlanacaktır. Otomatik fatura ödeme talimatı verildikten sonra faturanın otomatik olarak ödenmesi halinde, izleyen ayın başında 300 TL'ye kadar geri ödeme yapılacaktır. Fatura tutarı 300 TL'nin altında ise ödenen fatura tutarı kadar, 300 TL'nin üzerinde ise aylık en fazla 300 TL geri ödeme yapılabilecektir.

2-001.webp

Müşteriler, kampanya süresince aylık maksimum 300 TL, toplamda ise en fazla 1500 TL geri ödeme alabilirler. Otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler için, otomatik fatura ödemeleriyle ilgili ilk kontroller 1 Haziran'da gerçekleştirilecektir.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için Akbank Mobil uygulamasını ziyaret edebilir veya müşteri iletişim merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN