Araba tutması nedeniyle midesi bulananlar 'yara bandı' formülünü denesin! Bir daha asla araçta mideniz bulanmayacak

Araba tutması nedeniyle midesi bulananlar 'yara bandı' formülünü denesin! Bir daha asla araçta mideniz bulanmayacak

Araba tutması yaşayanlar için uzun yol seyahatleri kabusa dönüşebiliyor. Arabaya bindiğiniz her an mide bulantısına karşı önlem almak, yolculuğun daha rahat geçmesini sağlar. Birkaç basit önlemle arabada mideniz bulanma sorununuzu çözebilirsiniz. İşte, araba tutmasına karşı yapılması gerekenler...

Uzun yolculuk esnasında yaşanan mide bulantısı, birçok kişinin en muzdarip olduğu durumlardan biri. Mide bulantısı, yolculuğun zehir olmasına neden olabilir. Arabada mide bulantısı için bazı basit önlemler almanız mümkün.

ARABA TUTMASINA NE YAPMALI?

Arabada seyahat ederken mide bulantısını önlemek için uygulamanız gereken basit yöntemlerin başında, yara bandı formülü geliyor.

İki adet yara bandını göbek deliğinizde (x) olacak şekilde yerleştirmeniz seyahat esnasında mide bulantısı probleminden kurtulmanıza katkı sağlar. Bu yöntem bilhassa bebeklerde ve çocuklarda işe yararken yetişkinlerde de etkisini gösterir.

ARABA TUTUMASINA NE İYİ GELİR?

Yara bandı formülünün yanı sıra arabayla seyahate çıkmadan evvel limonlu su tüketimine başlamanız mideyi ve bağırsakları koruma altına alırken rahat bir sürüş deneyimi yaşamanıza katkı sağlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN