Arka Sokaklar Hüsnü'nün eşi bakın kim çıktı! Meğer Çocuklar Duymasın'da tanışıp evlenmişler

Arka Sokaklar Hüsnü'nün eşi bakın kim çıktı! Meğer Çocuklar Duymasın'da tanışıp evlenmişler

Arka Sokaklar dizisinin usta ismi Özgür Ozan'ın eşini görenler gözlerine inanamadı. Eşiyle pek paylaşım yapan Ozan'ın tanışma olayı da şaşırttı. Bakın eşi Neslihan Uğur'u görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Bakın ikili nerede tanışmış?

Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban karakterine hayat veren Özgür Ozan'ın özel hayatı merak konusu oldu. Çocuklar Duymasın dizisinde Light Selami ile hafızalara kazınan Ozan'ın eşi Neslihan Uğur'u görenler şoke oldu. Özel hayatını kameralar karşısında yaşamayı tercih etmeyen Özgür Ozan, eşi Neslihan Uğur ile bakın nerede tanıştı? Duyunca çok şaşıracaksınız.

ab8315a42c9d43824a174dc4b009e0212101184755f5bd72593578.jpg

EŞİYLE AYNI DİZİDE OYNAMIŞ

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakterini oynayan Özgür Ozan, diziden ayrılması herkesi üzmüştü. Hüsnü Çoban olarak hafızalara kazınan Ozan'ın özel hayatı da merak konusu oldu.

ozgur-ozan-5452.jpg

Eşi Neslihan Uğur ile 2005 yılında nikah masasına oturan Özgür Ozan, eşiyle daha önce oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinde tanınmış.

960x540-arka-sokaklar-dizisinin-yildizi-ozgur-ozanin-cocugu-herkesi-hayrete-dusurdu-1550236110894.jpg

SET ORTAMINDA TANIŞMIŞLAR

Mutlu bir evliliği olan Özgür Ozan'ın eşini görenler de şaşkınlığını gizleyemedi. Beraber Çocuklar Duymasın dizisinde oynayan ikilinin aşkları set ortamında gelişmiş. Arkadaşlıkla başlayan ilişki 2005 yılında nikah masasında son buldu. Çiftin 2 çocukları var.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN