Asyalı Kadınların Cilt Maskesini İfşa Ediyoruz! Süt Tozu Maskesi İle Yüzünüzde Leke Kalmayacak

Asyalı Kadınların Cilt Maskesini İfşa Ediyoruz! Süt Tozu Maskesi İle Yüzünüzde Leke Kalmayacak

Güneş başta olmak üzere çok sayıda etkene bağlı oluşan yüz lekelerinden kurtulmak için birçok yönteme başvuruyoruz Çoğu yöntem ise lekeleri yok etmeyi bırakın yüzü daha fazla tahriş edebiliyor. Güzellik salonlarına ve yüz bakım maskelerine verdiğimiz çantalar dolusu paramızda çöpe gidiyor. Asyalı kadınların uyguladığı maske tarifini öğrendikten sonra lekelere ve güzellik salonlarına veda edeceksiniz. İşte leke düşmanı süt tozu maskesinin yapılışı

Asyalı kadınların kusursuz cildine bayılmayan yoktur. Lekesiz ve parlak yüzlere sahip olan Asyalı kadınların uyguladıkları yüz bakım maskeleri en çok merak edilenler arasında. Pürüzsüz ciltleriyle dikkatleri üzerine çeken Asyalı kadınların uyguladığı maskeyi sizin için araştırdık ve sırrını bulduk. İşte tertemiz bir yüze sahip olmanızı sağlayacak süt tozu maskesinin yapılışı.

alo.jpg

SÜTÜN BESLEYİCİ ÖZELLİĞİ YÜZÜNÜZÜ DEĞİŞTİRECEK

Öncelikle bunun için bir boş krem kutu ve süt tozu gerekli. Sütün besleyici özelliği sayesinde cildiniz neme kavuşacak ve leke oluşan bölgelerin rengi açılacak. Sivilce izleri içinde kullanacağınız bu güzellik maskesi sayesinde ortamların en çok konuşulacak ismi olacaksınız. Bu maske tüm cilt tiplerine uygundur. Evde kolay malzemelerle yapabileceğiniz bu maske ile yüz bakım ürünlerine verdiğiniz paranız cebinizde kalacak. Hiçbir yan etkisi olmayan bu maske Korelilerin vazgeçilmezleri arasında.

sut.jpg

ASYALI KADINLARIN KULLANDIĞI MASKEYİ EVDE KOLAYLIKLA YAPIN

Öncelikle bir kapa krem kutunuz kadar süt tozu dokun. Daha sonra üzerine su dokun. İnce bir hamur kıvamına gelmesi için göz kararı ile suyu dökebilirsiniz. Daha sonra bu karışımı karıştırın. Krem haline gelene kadar. Ve önceden yıkadığınız yüzünüze sürün. Ve 20 dakika yüzünüzde bekletin. Sonra ılık su ile yüzünüzü durulayın. Bu işlemi 1 hafta boyunca deneyin. Yüzünüzde 1 hafta içerisinde nasıl dönüşümler olduğunu göreceksiniz. Yüzün renk tonunu ayarlayan bu maske sayesinde cilt tonu uyumsuzluklarınız da ortadan kalkacaktır. Krem kutusunda muhafaza ettiğiniz yüz maskesini çantanızda kolayca taşıyıp, uygulayabilirsiniz. İsteğe göre Aleo Vera'da kullanabilirsiniz.

sut-rozu.jpg

SÜT TOZU NELERDE KULLANILIR?

Genelde kahvelerde kullanılan süt tozu bakım maskelerinde de kullanılmaktadır. Süt içemeyenler için alternatif olan süt tozunu rahatlıkla tüketebilirsiniz. Her şeyin faydası zarar olduğu için bu ürünü de fazla tüketmenizi önermeyiz. Ama bakım ürünü olarak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN