Bu Saç Modelleriyle Bayrama Modern Ve Genç Girin! İşte Olduğunuzdan 5 Yaş Genç Gösteren Saç Modelleri

Bu Saç Modelleriyle Bayrama Modern Ve Genç Girin! İşte Olduğunuzdan 5 Yaş Genç Gösteren Saç Modelleri

Saç modelleri ve kullandığımız saç stilleri yaş ile doğru orantılıdır. Bazı modeller yaşımızı olduğundan büyük gösterirken bazı saç modelleri de genç göstermektedir. Saçlarımız yüzümüz için en önemli aksesuarlardandır. Bunun için doğru saç modeli ile yaşınızı gizleyebilir ve modern havaya bürünebilirsiniz. İşte sizi modern ve genç gösterecek 4 Saç yöntemi.

Yüz hatlarını ortaya çıkaran ve daha dinamik bir hava katan 4 saç yöntemi ile moda dergilerinden fırlamış gibi olacaksınız. Herkesin saç yapısı farklıdır. Kimi Dalgalı kimi düz kimini ise saçı kıvırcıktır. Ellerimiz ve yüzümüz kadar saçlarımızın da bakıma ve doğru kesime ihtiyacı vardır. Yanlış tercih edilen saç modelleri ve renkleri sizi olduğunuzdan daha yaşlı ve demode gösterebilir. Bunun için her saç yapısına uygun 4 modern saç stilini sizin için derledik. İşte modern hayatın kapılarını sonuna kadar açtıran 4 saç modeli.

SAÇ RENGİ İLK ÖNCELİĞİNİZ OLSUN

Saç modelinden önce doğru yapmanız gereken ilk şey saç renginizdir. Bunun için ten ve göz renginize göre bir saç rengi seçmelisiniz. Esmer tenliler sarı renkler yerine gri tonlarla saçlarına hava katabilirler. Açık renklerde doğru ton gölge en önemli etkendir.

renk.jpg

GENÇ VE MODERLİK İSTİYORSANIZ HACİMDEN VAZGEÇMEYİN

Diğer bir yöntem ise hacimli saçlar. Genç göstermenizi sağlayacak en önemli saç hilesi budur. Yıpranmış ve sönmüş saçlar sizi yaşlı gösterir. Bunun için mutlaka saçlarınıza hacim katacak kremler kullanın.

KISA VE UZUN SAÇ KULLANIMI ÖNEMLİ

Kısa saç kısa boyluları daha genç gösterirken, uzun boyluları daha büyük gösterir. Bundan dolayı da yaşı ilerlemiş kişilere baktığımızda genelde kısa saç kullanırlar. Küt ve kulak memesi hizasında kesilen saçlar her zaman daha modern gösterir. Kahkülle beraber dünyanın en havalı kadını olabilirsiniz. Uzun saç kullanacaklar ise doğru uzunluk çeneden boynun ortasına kadar olmalıdır.

ASİMETRİK VE HAFİF DAĞINIK SAÇ MODELLERİ GENÇ GÖSTERİR

goz.jpg

Sık ve düz saçlar yaşınızı büyük gösterebilir. Saçlarınızı ne kadar tepeden toplarsanız o kadar genç ve modern görünebilirsiniz. Sık saçlara sahip olanlar ise at kuyruğu yaptıktan sonra önden bir kaç saç teli bırakmalıdır. Asimetrik modeller ve hafif dağınıkla da muhteşem bir stil yaratabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN