Bu Burçlarla Gezen Evde Kalır! İşte 12 Burç Arasında En Uğursuz 3 Burç

Bu Burçlarla Gezen Evde Kalır! İşte 12 Burç Arasında En Uğursuz 3 Burç

Bazı burçlar dünyaya şanslı gelirken, bazılarının ise şans hiç yüzlerine gülmez. Hele ki her anlamda uğursuzluk taşıyanlar var ki bu kişilerine yanından geçince bile uğursuzluk kaparsınız. Negatif enerjilerinden dolayı hayat enerjinizi sömüren bu burçları duyunca yanlarına yaklaşmayacaksınız.

Gökyüzü ve astroloji meraklıları genelde burç uyumları, burçların özellikleri, günlük burç yorumlarını merak edip araştırılar. Burç uyumu her anlamda çok önemli bir kıstastır. Karakterlere etkisi yüksek olan gökyüzü hareketleri alacağınız kararlarda bile size yol gösterebilir. Ama bazı burçlar var ki onlara gökyüzü bile yardım edemez. Hayatın her alanında negatif olan bu burçlarımız kara kedi gibi uğursuzlukta getirmektedir. İşte 2022 yılında hayatınızı değiştirebilecek uğursuz 3 burç.

KOVA BURCU

Elindekini şansızlığı ile kaybeden burçlarımız arasında ilk sıralarda yer alan Kova burcu, tam bir kısmet yoksunu diyebiliriz. 2022 yılında d hayatında pek bir değişiklik olmayacak kovaların bir önce negatif enerjilerinden kurtulmaları gerek. Bu negatif enerji bolluk ve bereketi de kaçırmaktadır. Aşk konusunda sürekli sorunlar yaşamalarının ilk nedeni de sürekli olumsuz düşünmelerinden kaynaklanmaktadır. Etrafınızda Kova burcu varsa biraz kendilerine pozitif enerji yükleyin yoksa sizde 2022 yılını uğursuz geçirebilirsiniz.

burclar.jpg

BAŞAK BURCU

Başak burçlarının bir bakışı bile yerle yeksan edebilir. Nazar değdirme konusunda usta olan bu burçların uğursuzluğu size de anında bulaşabilir. Hayata hep olumsuz bakan Başaklar doğru kararlar alsa bile kendi uğursuzluklarıyla bu kararları tam tersine çevirebilmektedirler. Aslında çok pratik ve zeki olan başakların tek talihsizlikleri doğuştan şanssız olmalarıdır. Zoydak kuşağının en şansız burçları arasında yer alan başakların 2022 yılında da peşlerini uğursuzluklar bırakmayacak. Eğe bir başağa denk gelirseniz o gün başınıza felaketler gelebilir.

kara-kedi.jpg

ASLAN BURCU

Ormanların kralı aslanında peşini bir türlü talihsizlikler bırakmıyor. Mayıs ayında eline geçecek olan fırsatları değerlendiremeyen Aslanlar önümüzdeki 2 yıl bir daha bu fırsatlara denk gelemeyebilir. Etrafında her ne kadar ılımlı görünse de bir aslan aslında kendi için tam bir hayal kırıklığı. Doğuştan şansız olan aslanın diğer burçlara göre daha çok çalışması gerekiyor. Aslanın bu şansızlığı diğer burçları da etkisi altına alabilmektedir. Özellikle Mayıs ayının ortalarında tanışacağı kişiyi bu uğursuz halleri etkileyecek ve bir ilişki başlamadan bitecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN